Janica Kostelić komentirala nastup Thompsona na dočeku Vatrenih

Sport je grana koja treba podršku, ali to je dugoročan plan...

Sport je grana koja treba podršku, ali to je dugoročan plan. Treba poraditi na tome da se infrastruktura poboljša i izgradi nešto novo
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Državna tajnica za sport Janica Kostelić komentirala je mogućnost povećavanja proračuna zbog poboljšanja sportske infrastrukture u Hrvatskoj.

“Što se tiče infrastrukture, uvijek je potrebno. Teško je uskladiti sve proračune. Potrebe društva su jako različite. Sport je grana koja treba podršku, ali to je dugoročan plan. Treba poraditi na tome da se infrastruktura poboljša i izgradi nešto novo”, rekla je Kostelić.

Na pitanje što misli o tome je li na dočeku nogometaša u Zagrebu trebao biti i pjevač Marko Perković Thompson, rekla je kako “ne misli ništa o tome”.

“To je njihov izbor”, zaključila je najuspješnija hrvatska sportašica, bivša skijašica, a danas državna tajnica za sport, prenosi N1.

D.J.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

16 KOMENTARI

 1. Thompson treba pjevati bez odrada. Koga smeta ne treba ići na njegove koncerte ili može promijeniti kanal. Znači alternativno rješenje postoji i nema razloga za zabrane.
  Druga je stvar da su Čavoglave pjesma koja je bila hit za vrijeme oslobodilačkog rata 1991. i koja se do prije 5 godina pjevala. Sad je odjednom se uvodi zabrana. Što ti panjevi koji je zabranjuju, što nisu balvanijadu zabranili pa ne bi bilo Čavoglava?!
  Zar ćemo svakih 15-20 godina dozvoljavati, zabranjivati, dozvoljavati, zabranjivati Narodu. Thompsonovi koncerti su dobro posjećeni i ekonomski su opravdivi jer donose prihode, a ne da da poput “nevladinih civilnih udruga” parazitiraju na račun hrvatske populacije. U tržišnoj ekonomiji treba se dokazati što Thompson sa svojim hitovima to i potvrdjuje.

 2. Svaka cast janice napravila si nesto sto se nece tako brzo ponovit jedna si od onih koja si zasluzila ovaj posao zarazliku od svih ministara i kojekakvih savjetnika u hrvatskoj su ljudi jako jako ljubomorni i zavidni na bilo koji uspjeh njihov najveći uspjeh je doc do birtije

 3. Kakvo je to uopće pitanje je li trebao biti Thompson na dočeku!? Naravno da je trebao biti kao što su trebali biti i Prljavci, Škoro i mnogi drugi jer su to između ostalog tražili sami reprezentativci, ali antihrvatska bagra im je zabranila dolazak i onda su dečki doveli Thompsona sa sobom u busu očekujući da pjeva, ali nisu računali da bi bagra mogla isključiti struju. I sad dalje antihrvatska bagra postavlja ovakva provokatorska pitanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet × dva =