Podijeli

“Svatko ima slobodu izražavati svoje mišljenje i svoje stavove o svim temama, pa tako i o IK, ali važno je da se to radi na primjeren način i argumentirano”, rekao je Jandroković u Bjelovaru komentirajući prosvjed protiv ratifikacije te konvencije.

Jandroković, koji je nazočio sjednici Županijskog odbora HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, istaknuo je da je stav Predsjedništva HDZ-a potpuno jasan, a “potpora koja dolazi s terena velika”.

Predsjednica je dala potporu da se s ratifikacijom ide dalje

“Vlada je jednoglasno donijela odluku o upućivanju IK u ratifikaciju u Hrvatski sabor, predsjednica RH dala je potporu da se nastavi proces ratifikacije tako da mislim da postoji široki društveni konsenzus oko toga da je ta konvencija važna kako bi se žene zaštitile od nasilja i kako bi se smanjilo obiteljsko nasilje. Kroz interpretativnu izjavu jasno smo dali do znanja da za RH ne postoje nikakve obveze da uz svoj pravni i obrazovni sustav ugradi bilo što što ima veze s rodnom ideologijom”, napomenuo je Jandroković podsjetivši da će u Ustavu ostati definicija braka kao zajednice muškarca i žene.

I.H.

 


Podijeli

70 KOMENTARI

 1. Koje lazi prosipaju stvarno udba je preuzela vlast u svim resorima, uzas kako se ti neobrazovani politicari ponasaju prema narodu. Zar ga nije sram tako u oci lagati narodu i on je predsjednik parlamenta jel to dobio opet po partijskoj liniji

 2. Sve smo mi branitelji krivi za sve sto se dogada,trebamo osnovat stranku koju ce vodit istinske patriote… koja ce se istinski borit za lijepu nasu… i ove udruge sto su ovi na vlasti privatizirali i napravili na stotine udruzenja koje su na stetu drzave i proracuna ukinut ,svakako samo sluze osobno njima radi glasova ukinut i napravit jednu krovnu istinsku udrugu i tu ce drzava usparat puno i izabrat prave ljude istinske Domoljube i da nam vode drzavu, dosta je vise ovi hostoplera ovi samo gledaju osobni interes, unistise sve sto je Hrvatsko radi svog osobnog interesa.

 3. Jandroković i svima koji su podržali I,K,neka oni doma rade što ih volja ,ali na javnim mjestima nebu se smjelo dopustiti nemoral,osobito u školama i javnim institucijama,molim svekar finale,biskupe ,župnike da se javno suprotstave ovoj vrsti UDBAŠTVA,TERORIZMA

 4. A šta će reći podguzna muha koja je bila uz sve dosadašnje premijere..On nema svoje mišljenje, on je tipičan partijski potrčko bez karaktera,A pokazalo se da je 99 posto članstva adeze partije isto, poltroni,lopovi,lažovi i antihrvati.

 5. Dije nestao covjek? dali vas skinuo plenki sa liste ili mi na izborima .nista nece promjeniti ..ali svi vi mozete sprijeciti suludu plenkijevu volju i zastititi Hrvatski narod .nasu vjeru kulturu obicaje tradiciju nas Hrvatski nacionalit .pa zbog nas je mnogo heroja izginulo .pa boze moj di vam je savjest i dostojanstvo covjeka

 6. Željka Markić Nedrkarošica nikad neće biti Željko……. ????
  Sad i službeno znamo broj Zadrtih Seljačina Kamenjarskih Bosanskih Rvatina……… 5.000??????
  Dovoljno za Goli Otok, da mi Hrvati možemo uživati u Hrvatskoj, Životu, Prijateljima, Familiji……. ?????
  Ka i za vrime Hrvatskog Sina Tita…. ???

  • Komunisti su se borili protiv Fašista! Konjino! Eeeeeee da je Škole….. ????
   To je isto ka da si reka da su Hrvatski Partizani….. Fašisti…….. I da su oni imali Tvorevinu sa Hitlerom i Musolinijem ka Bosanac Pavelić Ustaša….. ????????????

  • Posto ti Ivan Smoje imas poprilicno iskustva sa dojenjem jer ocito da tebi nije bilo bitno koga dojis mamu ili tatu ti nebi trebao imati problema sa prezivljavanjem jer mi smo jako solidarni i uvjek smo za pomoc takvim osobama kao ti.Evo u znak solidarnosti mi Hrvati iz Bosne i ostalih mjesta cemo ti izaci u susret tako da nas mozes podojiti i uvjek kad ti tvoj tatica i mamica nedaju ti mozes da podojis nas i nemoj se stiditi dovoljno je da kleknes i mi cemo znati koji je tvoj problem i pomoci cemo ti .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

petnaest + 11 =