Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Neslužbeno doznajemo da je vlasnik novog skupocjenog Jaguara sin poznatog fasadera koji se tim poslom uspješno bavi već desetljećima…

Noćas oko 4 sata u Bibinjama, u eksploziji zasad nepoznate eksplozivne naprave, oštećen je Jaguar u vlasništvu 27-godišnjaka. Neslužbeno doznajemo da je vlasnik novog skupocjenog Jaguara sin poznatog fasadera koji se tim poslom uspješno bavi već desetljećima.

Policija je, kako neslužbeno doznajemo nakon razgovora s vlasnikom automobila, privela jednu osobu koju povezuju s ovim događajem. No, u gotovo svim dosadašnjim paljevinama ili kod podmetanja eksploziva pod auto zadarska policija privodila je bezuspješno više osoba na razgovore, a počinitelji uglavnom nisu pronađeni.

U Bibinjama u Ulici Petra Krešimira, gdje je jaka eksplozija probudila susjede, nitko javno ne želi govoriti o razlozima zbog čega je automobil znatno uništen, odnosno dignut u zrak. Tek tvrde da su čuli da je riječ o svojevrsnoj poruci mladiću, ali ne i ocu, no to nisu potvrdili. Iako su nam neki anonimno rekli da je mladić poznat policiji, drugi pak tvrde da ne bi nakon što mu je uništen automobil trebalo prejudicirati razloge dizanja automobila u zrak. Ono u čemu su u Bibinjama jednoglasni jest da je najnoviji obračun ponovno prestravio mještane,donosi večernji.hr.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

– Ovo je strašno. Svi smo u strahu. Kao da je puknuo čiket zvučalo je – kazali su u Bibinjama. Provedenim očevidom na automobilu u Bibinjama utvrđeno je da je nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu ispod Jaguara (ZD) u vlasništvu 27-godišnjaka, ali i da je u eksploziji oštećen i BMW u vlasništvu 33-godišnjaka, koji je bio parkiran do njega. Neslužbeno doznajemo da je riječ o automobilu 27-godišnjakova brata. No prilikom našeg dolaska u Bibinje, taj automobil nismo zatekli. Jaguaru je pak potpuno uništen prednji dio u eksploziji.

FOTO-Frane Šarić

– U eksploziji je oštećena i fasada obiteljske kuće u vlasništvu 61-godišnjaka te stakla na susjednoj kući u vlasništvu 76-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja u sklopu kojeg se u službenim prostorijama policije nalazi jedan muškarac kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom – rekao nam je Elis Žodan, glasnogovornik PU Zadarske,donosi večernji.hr. .

D.K.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest + 14 =