IZOPAČENA majka iz pakla: bogatom pedofilu htjela prodati nevinost 13-godišnje kćeri; Bivša misica na sudu je sve priznala, no presuda je razbijesnila javnost

- U 7 i 35 sati ujutro kći i ja smo odletjele u Moskvu. Ondje smo došle da bi upoznale bogatog čovjeka koji nam je trebao dati značajnu financijsku pomoć za pružanje seksualnih usluga moje kćeri...

screenshot
Podijeli

Izopaćena majka iz pakla završila je u zatvoru nakon što se otkrilo da pokušava prodati nevinost svoje 13-godišnje kćeri bogatom pedofilu…

Posramljena Irina Gladkih osuđena je na četiri i pol godine zatvora i više neće imati pravo odgajati svoju kćer i mlađeg sina, javlja Jutarnji list.Javnost pak osuđuje presudu za tako nisku kaznu.

35-godišnja bivša misica uhvaćena je u policijskoj akciji kad je iz Čeljabinska letjela za Moskvu gdje se trebala susresti s muškarcem koji bi platio 19.100 funti (oko 160.000 kuna) za seks s njezinom kćerkom.

Na sud je Irina stigla u krznenoj bundi, no većinu je vremena držala pognutu glavu da izbjegne kamere. Monstruozna je majka čak od liječnika pribavila potvrdu da joj je kći djevica i snimila je niz fotografija djeteta u neprimjerenim, seksualnim pozama.

U prilično mučnoj video ispovijesti nakon pritvaranja u siječnju priznala je:

– U 7 i 35 sati ujutro kći i ja smo odletjele u Moskvu. Ondje smo došle da bi upoznale bogatog čovjeka koji nam je trebao dati značajnu financijsku pomoć za pružanje seksualnih usluga moje kćeri.

Majka je imala i dvije pomagačice koje su u kolovozu osuđene na tri i pol godine zatvora. Jedna od njih, Jelena Anisimova, priznala je da je imala zadatak potražiti bogataša koji bi platio seks s djevicom. Druga, Alina Kukanova (25), plakala je i vikala u sudnici nakon što je donesena presuda.

Irinino priznanje kaznenog djela objavila je policija:

Irina je s jednom od pomagačica otišla u moskovski restoran gdje se se trebale sastati s kupcem, no policija je doznala za plan i odglumila bogataša. Čim je majka spremila novac u torbu, uhitili su je. Djevojčica sad živi s bakom koja joj je odnedavno i službeni skrbnik.

Gladkih, inače radnica u IT sektoru i sudionica izbora ljepote u Čeljabinsku, osuđena je za podvođenje maloljetne kćeri. Policija je potvrdila da je ranije s pomagačicama radila kao prostitutka, prenosi Daily Mail.


Podijeli

Comments are closed.