Izjave slavnog Mourinha oduševit će sve ljude u Hrvatskoj!

Naši su izgubili finalnu utakmicu od Francuske, ali Rusiju mogu napustiti uzdignute glave jer su odradili fantastičan turnir...

- Finale je bio sjajan, ali volio bih vidjeti drugo poluvrijeme koje počinje s 1:1, a ne s prednosti Francuske. Ovako će se ovaj susret pamtiti kao finale VAR gola', zaključio je Mourinho...
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Hrvatski nogometaši osvojili su srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i tako ostvarili jedan od najvećih sportskih uspjeha u povijesti Hrvatske…

Naši su izgubili finalnu utakmicu od lošije Francuske, ali Rusiju mogu napustiti uzdignute glave jer su odradili fantastičan turnir. Štoviše, i u finalu smo odigrali jako dobru utakmicu, s čime se složio i slavni trener Jose Mourinho.

– Hrvatski igrači i članovi stručnog stožera bit će jako, jako razočarani jer je na poluvremenu bolja momčad gubila i to zbog pogreške VAR-a, odnosno njegova koncepta, rekao je Mourinho pa dodao:

– Ne kažem da je ili nije bio penal. O tome svatko može imati svoje mišljenje. Stvar je u tome da je koncept VAR-a da ispravlja važne sudačke greške, a u ovoj situaciji to nije bio slučaj i to je jako, jako razočaravajuće. U drugom poluvremenu- Hrvatski igrači i članovi stručnog stožera bit će jako, jako razočarani jer je na poluvremenu bolja momčad gubila i to zbog pogreške VAR-a, odnosno njegova koncepta, rekao je Mourinho pa dodao:

– Hrvatska je do kraja igrala s ponosom. Bili su fantastični i zaslužuju sve pohvale, ali nogomet je takav da pamti pobjede, a ovaj put svjetski prvak je Francuska.

Za kraj se još jednom osvrnuo na VAR. – Finale je bio sjajan, ali volio bih vidjeti drugo poluvrijeme koje počinje s 1:1, a ne s prednosti Francuske. Ovako će se ovaj susret pamtiti kao finale VAR gola’, zaključio je Mourinho.

Vida se potpuno slomio: Žao nam je što ne nosimo zlato kući divnim ljudima
– Finale je bio sjajan, ali volio bih vidjeti drugo poluvrijeme koje počinje s 1:1, a ne s prednosti Francuske. Ovako će se ovaj susret pamtiti kao finale VAR gola’, zaključio je Mourinho…

Dalić je okupio cijelu reprezentaciju na kraju urakmice- su se svi zagrlili i uzviknuli “Iznad svih Hrvatska!”

D.J.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

5 KOMENTARI

  • Manipulator koji samo glada gdje su vrhunski igrači..tamo namjesti guzicu..kupi još dva tri igrača.. i onda se kurči da je trener i da ima vrhunske rezultate. Dok ne naleti na jeftinu ekipu,dobije po ušima. Što ne napravi rezultat sa ekipom koja nema zvijezda i vrhunskih igrača..što od anonimaca ne napravi zvijezde?!? ?

 1. Na početku Hrvatskoj nije dao šanse ni grupu proči..izraziti favoriti su mu bili Argentina i Nigerija..osobe kao on su najveća negativa sporta. Podla i cinićna osoba koja uživa u svom popularizmu. ?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest − jedanaest =