Izborna debata 24sata: Kako se riješiti uhljeba i napokon dobiti modernu javnu upravu?Malenica bi sad pred izbore sve redom digitalizirao…

Podijeli

Poslušajte što oni svi govore o tom kako će hrvatskom teći “med i mlijeko”, samo ako oni, koji bi svi redom htjeli pošto poto sjesti na vlast, budu vladali hrvatskom. Malenica se raspričao o digitalizaciji u najmanju ruku će cijela Hrvatska, kako on tvrdi, postati NASA-in epicentar, a nije u stanju odgovoriti na samo jedan email koji je dobio prije nekoliko mjeseci jednom jedinom dokumentu djelatnice NP Krka , koji je samo trebalo za nekoliko sekundi njegovog dragocijenog vremena da se utvrdi je li isti dokument vjerodostojan ili je plagiran. Tolike priče o digitalizaciji sad pred izbore je smokvin list njegovog ministarstva koje nije ispoštivalo ni pravomoćnu sudsku odluku kod ponavljanja izbora za ravnatelja/icu JU NP Krka. Nije Malenica, iako je u ministarstvu relativno kratko uputio ni svoju javnu reakciju prema ministarstvu ministra Ćorića koji je također iznad zakona.

Sad pred izbore bi Malenica i njemu slični sve redom digitalizirali, o čemu se u HDZ-u priča već skoro 4 godine.Međutim od svega toga ništa.

Priče o smanjivanju javne i lokalne uprave su sad svima puna usta kao da se narod ne sjeća što su oni svi govorili u svojim mandatima, kad su donosili zakone, ali nitko od njih nije strateški niti pokušao odraditi smanjivanje županija u koje se upucavaju ogromni novci. Malenica bi sad , kako kaže, smanjio i broj ministarstava, pa kaže da bi ih bilo od “12-16 ministarstava”. Međutim to će sve ovisiti o apetitima koalicijskih partnera, jer ni jedna stranka neće imati natpolovičnu većinu , već će se morati “tezgariti” ispod stola.

Sa SDP-ovcem Baukom je veza non stop bila loša , pa nije mogao ništa reći, a i nema što novo reći , jer je već sve davno rečeno i rekao.

POSLUŠAJTE ŠTO KAŽE MALENICA I OSTALI

A.G.


Podijeli