Ivana Petrović: Svaka civilizirana zemlja bi davno odvojila novac i iskopala Jasenovac i skupa s dokumentacijom znanstveno u znanstvenoj istini zatvorila tu priču…

Svima koji su tamo umrli neka gori svjetlo vječnoga života a nas koji smo za njima ostali može bit SRAM što se sa komemoracijom za njihove duše - sve izvodi!...

Ivana Petrović-Jasenovac treba prekopati i znanstveno istražiti
Podjelite

Novinarka Nove Tv Ivana Petrović, ukratko se na svom Facebooku osvrnula i pojasnila, što bi se zapravo moralo uraditi sa Jasenovcem, te napokon završiti sa tom napuhanom pričom i politiziranjem…

Jasenovac treba prekopati i znanstveno istražiti

Svaka civilizirana zemlja bi davno odvojila novac i iskopala Jasenovac i skupa s dokumentacijom znanstveno u znanstvenoj istini zatvorila tu priču a ne je stalno držala kao prostor otvoren za manipulacije i političke opsjene. Što god bi našli to ne bi umanjilo Jasenovac kao stratište nedužnih i zločinacku narav ndhazijskog režima. Svima koji su tamo umrli neka gori svjetlo vječnoga života a nas koji smo za njima ostali može bit SRAM što se sa komemoracijom za njihove duše – sve izvodi!-Napisala je Ivana Petrović na svom Facebook profilu.


Podjelite

67 KOMENTARI

  1. Poštovana Ivana, učinila bi to Hrvatska puno prije da nisu na vlasti komunisti i njihovi jataci kojima mit o Jasenovcu treba. Prvo da demoniziranjem NDH opravdaju svoje ratne i poratne zločine. I drugo da i dalje imaju otvoren prostor za vladanje i vlast u bnudućnosti, tako da svako domoljublje deformiraju u ustaški nacionalizam. Jednostavni model, zavadi pa vladaj.

  2. Gospođo Petrović ako se Jasenovac prekopa i istraži te se sazna istina o stradalima onda više neće moći komunjare,srbo-četnici i židovi ucjenivati i sotonizirati Hrvate.Svi znamo kako se ta bajka i laž razvijala od 45 pa nadalje.

  3. Ivana to lipo reče i ostade živa. Koda je to evo ga na, uzet motiku, prikopat vrt i izvadit kumpire.
    Daje to tako jednostavno to bi se odma nama učinilo i točka. Međutim jel gospođa Ivana razmišljala o još jednom aspektu čitave priče. Koliko bi takvom odlukom ljudi otišlo na inkanat šta bi reka na narod. Što bi naši političari bez tog kviska, zeca u rukavu?
    Vrlo brzo bi se magle i tmine razišle i mnogi bi političari ostali bez posla. Ovako im stratišta služe da bi i dalje mogli nesmetano prodavati maglu i loviti u mutnom, a s takvim životopisom osim tu u ” našoj lipotici” ne mogu ništa i nigdje raditi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šesnaest + pet =