Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

“Primitivni ispad ne može se opravdati bez obzira koji razlog bio za bacanje limuna, ali me zanima zasto je u ovom slučaju napadnut “Srbin” ? Mozda ga napala ljubavnica, susjeda, student….

-EVO ISTINE: OTKRILI SMO TKO STOJI IZA “NAPADA” NA PUPOVCA…

Kako god, čovjek od ovog profitira. Tko god da ga je napao, učinio mu je uslugu”, objavila je Ivana Brkljačić, hrvatska atletičarka, hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva na svom Facebooku.

Podsjetimo;

Tolika se halabuka digla oko nečeg što nitko nije vidio a što su svi redom okarakterizirali kao  nekakav “napad” hranom ili voćem na predsjednika SDSS Pupovca koji drži prevagu vladajućima sa nekoliko ruku manjinaca u hrvatskom saboru.

H.H.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

6 KOMENTARI

 1. Incident sa ruralnim prof. dr. Šupavcem je medijska sramota i medijski linč od strane levih nacionalsocijalista te jednako tako bolesnih minornih prirepaka hns/glas, ids, (sd)ss, hss itd. Ovdje se ne radi o “atentatu” nego o izrazu nezadovljstva što se u demokratskom Zapadu dosta puta dogadja, ili je to jedna neukusna šala ili inscenirani dogadjaj da bi se pozornost javnosti skrenula s aktualnih problema. Sad je Šupavac od jedne od najomraženijih osoba radi svojih svakodnevnih vrijedjanja i provokacija zaradio političke poene i levi liberalnoanacionalni blok uz hdz osudio “atentat”. Sramota je utoliko veća jer se ne zna počinitelj (ne)djela niti motiv. Prejudicirati kaznu u ovom slučaju je sotonski čin, kako istih medija tako i svih gornje navedenih stranaka.
  Protiv svake sam sile i nasilja prema bilo komu, ali optuživati Branitelje, Crkvu i druge Domovinske Institucije je van svake pameti, ako je ovi levi združeni idioti imaju. Demokracija je vladavina većine uz medjusobno poštovanje te slobodu govor, mišljenja i biranja BEZ VRIJEDJANJA I NAPADANJA DRUGOG. Ovaj nečasni čin nije “atentat” gdje je cilj ubijanje, ali je vjerdostojno posljedica dugotrajnog prekoračenja medjuljudskih normi u javnoj komunikaciji. Ruralni Šugavac bi trebao kao sveučilišni profesor da širi humanizam dok on širi svoje frustracije i mržnju prema Hrvatima koja se poslije može preliti u medjunacionalnu mržnju. Mnogi Srbi su pošteni i cijenjeni gradjani ove napaćene Hrvatske i one ne smije biti žrtve zbog ruralnog sveučilišnog profesora.
  Nije čudo što se Zagrebačko Sveučilište toliko srozalo, kako stoji u novinama danas, jer je prepuno takvih kadrova sa kupljenim diplomama iz bivšeg režima te partijskim SKJ knjizicama, a i sad je prisutan socijalistički duh.
  Treba zaustaviti ovo medijsko divljanje i optuživanje neistomišljenika u liku Domovinskih udruga. Stanite na loptu i čekajte na rezultat iztrage! Osuda je posljedica DOKAZANE KRIVNJE.
  Nazivanje “desnih”, atributima “bagra” i “hulja”, kako to čine najgori primitivci i skupštinski četnici/ čelnici Jovanović i Beljak daje najgoru sliku kakve predstavnike Hrvatska ima. Bivši majstor za autoprovale i jedan od najnesposobnijih ministara sa specijalizacijom isušivanja močvara, iako mu to nije struka, ovako sotonski vrijedjaju birače i Hrvatske gradjane. Obojicu, kao i sve druge koji koriste identičan vokabular treba izbaciti naglavce iz politike. Kakav je to odnos prema ljudima koji taj ološ financiraju iz svojih džepova?!
  Isto tako bi svi levičarski mediji trebali prestati s vrijedjanjem Hrvata. Nisam neki praktični katolik, ali otvoreno se protivim da se rimokatolike etiketira nazivom kreten, katotaliban, klerofašist itd. Moja malenkost je Hrvat što sam naslijedio od mojih divnih i skromnih roditelja kao i rimokatoličku /Stepinčevu crkvu i s tim SE DIVIM I PONOSIM.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 5 =