Israel Adesanya je savršeno pročitao i nokautirao Costu: ‘Rekao sam vam da je glup’

Već nakon prve runde prvak je znao da je borba gotova...

Podijeli

Meč između Israela Adesanye i Paula Coste u devet minuta, koliko je trajao njihov meč,nisu pokazali svu raskoš koja se očekivala od njih ali  se jako dobro vidjelo da je  prvak nepobjediv.Svjedočili smo možda i najboljoj izvedbi nekog UFC borca u posljednjih 12, ako ne i više mjeseci…

screenshot-you tube

Bez greške, vrhunskim eskivažama i preciznim udarcima je aktualni prvak odradio meč protiv izazivača Coste. Smireno, precizno i prije svega pametno, prvak je plasirao svoje udarce te je bio nedohvatljiv za Costu koji mu praktički nije uspio zadati ni jedan udarac..  ‘The Last Stylebender’ je u nedjelju svoj ionako savršeni ‘score’ dodatno uljepšao te je nakon okršaja u Abu Dhabiju stigao do impresivnih 20-0, što samo rijetkim majstorima borilačkih sportova polazi za rukom.

screenshot-you tube

“Bio sam toliko svjež. Pogledao sam prema njemu i vidio ga kako sjedi. Htjeli su da samo stojim pred njim. ‘Dođi, dođi, zašto bježiš?’ I takve stvari… Samo su htjeli da stojim kako bi me mogao udariti. Ali ja nisam glup, glupane. Rekao sam vam da je glup. A ja sam pametan i razumijem ovu je*enu igru. Rekao sam vam da nisam vreća za udaranje, a on se upravo samo s takvima i borio”, poručio je Adesanya.

Znao sam odmah nakon prve runde,”, rekao je Adesanya kada su ga novinari na press konferenciji upitali u kojem je trenutku znao da je borba gotova.

Pogledajte analizu borbe i nokauta

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here