ISPRIKA PLESAČICA SA KNINSKE TVRĐAVE: Nije nam bila namjera niti u kojem slučaju uvrijediti bilo koga ili bilo čije osjećaje te se ovim putem ispričavamo svima koji su se našli uvrijeđeni!

Naime nije nam bila namjera niti u kojem slučaju uvrijediti bilo koga...

screnshot-ISPRIKA PLESAČICA
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Objavljujemo ispriku u cjelosti, žena koje su na vrhu kninske tvrđave plesale srpsko užičko kolo. Ispriku su poslale Braniteljskom portalu koji istu objavljuje u cjelosti.

Svatko ima pravo na svoj odabir. Ove su žene odabrale kninsku tvrđavu za plesanje srpskog užičkog kola, i navode da im nije bila namjera uvrijediti bilo koga.

Molimo vas sve za uljuđeno ponašanje prema dotičnim ženama , dolje potpisanim!

Obzirom da u isprici ne stoji da se ne skine vijest i VIDEO na kojem se vidi da dotične iz “samo njima poznatih razloga” plešu uz glasne taktove užičkog kola. Obzirom da su SNIMKU pogledali deseci tisuća čitatelja, neće biti pobrisana. Dotične su se potpisale punim imenima i prezimenima te ovim putem umoljavamo sve vas koji ih poznajete da se kulturno i uljuđeno odnosite prema ovim ženama, bez uvreda, javnih prozivanja i govora mržnje. To je bio njihov odabir! Uz nadopunu da Braniteljski portal u tekstu nije spominjao pravoslavke već “ajkune”.

Njihovo priopćenje donosimo u cjelosti…

Poštovani

Vezano uz vašu objavu od 29.svibnja 2018g pod nazivom “Provokacija iz petnih žila ori se pleše se srpsko užičko kolo na kninskoj tvrđavi ” Izražavamo žaljenje što je došlo do ove neugodne situacije.

Naime nije nam bila namjera niti u kojem slučaju uvrijediti bilo koga ili bilo čije osjećaje te se ovim putem ispričavamo svima koji su se našli uvrijeđeni.Također moramo napomenuti da se ne radi o “pravoslavkama” već o velikoj većini hrvatica koje žive u Kninu i čiji su muževi također bili Hrvatski branitelji.Stoga vas molimo da se ovo objavi na vašem portalu te se još jednom ispričavamo na svojoj nepromišljenosti.

Srdačan pozdrav.

Emina Kotaras
Josipa Krstanović
Violeta Kralj
Mirjana Celam
Mirela Šeat

G.S.


Slične teme;

-PROVOKACIJA IZ PETNIH ŽILA- ORI SE, PLEŠE SE SRPSKO UŽIČKO KOLO NA KNINSKOJ TVRĐAVI”!…VIDEO…

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

54 KOMENTARI

 1. Koji ste vi moroni šta smeta kolo ili pjesma smeta prazna glava i jednih i drugih. Na toj tvrđavi koroz stolječa bili je svega i ona idalje stoji sva sreća što nam je Bog dao kratak vjek .

 2. Molimo drugaricu Terselic da u svojoj “documenti” napiše par rečenica …da pojasni hr.puku na svoj način kako je ovo “izolovani” slučaj i kako narod može biti miran jer srbima ne pada napamet provocirati jer oni” nisu” takav narod. Mater vam nedostojnu abolicije od prvog do zadnjeg.

 3. Djordje Knezevic vodili ste 55 ratova, izgubili 99…pa ti samo pleši, na Kosovu npr…., e, da nemožeš tam, a još malo ni u Vojvodini ni u Sanđaku…, he he he

 4. Nek ste se vi provele i nek vam je bilo lijepo,ja sam branitelj ali sad vise volim vidit razigranu mladost nego bilo sto,za jos koju godinu bice nam presiroko moi ce i ti kriticari plesat gdje god zazele.

 5. Anice Kninska kraljice,,toliko istine u par stihova,,motiv ovog cupkanja je očit i tu nema dileme,,zakon je tu jasan,vrijeđanje osjećaja i izazivanje nelagode na spomeniku kulture i simbolu otpora i pobjede u DR-u i to još snimiti i objaviti je jasna poruka i provokacija,,nema oprosta niti nama takovi nebi oprostili niti su ikad zato i jesmo danas gdje jesmo,,krv nije voda

 6. Eto. Nadam se da i pred menom nece plesati to cetnicko kolo. A Bosna? Pa nije sve dobro sto dolazi iz Bosne. Recimo, moji Bosanci Hrvati ne plesu to tvoje kolo. Mozda su oni krivi Bosanci? Tko ce ga znati …

Comments are closed.