IŠČEKIVANJE U MAKSIMIRU: BRUNI PETKOVIĆU SE ZAROTIRALO KOLJENO, EVO KADA ĆE SE ZNATI TEŽINA OZLJEDE

Svi se, dakako u modrom taboru, nadaju da je ozljeda ponajboljeg im igrača lakše prirode...

Podijeli

Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov središnji napadač Bruno Petković u bolovima je napustio teren pred kraj subotnje utakmice s Osijekom. Nakon jednog duela, u doskoku mu se zarotiralo koljeno. Djelovalo je dosta ozbiljno, izraz lica modrog napadača nakon nezgode nudio je sliku ozbiljne ozljede…

No, o kakvoj se precizno ozljedi radi, saznat ćemo tek u ponedjeljak. Naime, zbog otekline, Petković u nedjelju još nije bio spreman za magnetsku rezonancu, stoga će istu odraditi sutra. Negdje oko podneva trebali bismo saznati radi li se o težoj ili lakšoj ozljedi.

Svi se dakako u modrom taboru nadaju da je ozljeda lakše prirode, jer bilo bi zaista loše za Petkovića i maksimirsku momčad da ostane bez jednog od glavnih igrača u završnici aktualnog prvenstva, donosi sportske.

Modrima i tako trenutačno ne ide najbolje, a izostanak Petkovića bio bi ogroman udarac za trenera Igora Jovićevića. Do sutra u podne svi u plavom klubu će biti na iglama, s nestrpljenjem i strahom čekat će liječničku dijagnozu.

39 utakmica za Dinamo odigrao je Bruno Petković u ovoj sezoni
2768 minuta na terenu proveo je Petković u Dinamovom dresu
13 pogodaka postigao je Dinamov središnji napadač u sezoni
12 puta asistirao je Petković modrim suigračima od ljeta 2019.

D.J.


Podijeli