Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Kajkića i Gregurić su pripadnici srbijanskih službi zaustavili na graničnom prijelazu Bajakovo, jer su prije toga, kažu išli u Fond za humanitarno pravo kojeg vodi Nataša Kandić. Tamo su se sastali s Florence Hartmann jer ona piše knjigu nakon filma ‘Ovčara – neispričana priča’.

Za portal direktno iz MUP-a kažu kako nisu poslali nikakav nalog za postupanje prema policiji Republike Srbije.

-NIKOLA KAJKIĆ ZA BRANITELJSKI PORTAL: ZAUSTAVILI su nas na granici Bajakovo-psovali su mi majku ustašku i vrijeđali Hrvatsku…

Odgovor prenosimo u cijelosti;

“Okviri međunarodne suradnje policija dviju ili više zemalja strogo propisani Statutima međunarodnih policijskih organizacija, npr. INTERPOL-a i sklopljenim bilateralnim ugovorima o policijskoj suradnji. Takvi zahtjevi za suradnjom moraju biti opravdani, svrsishodni i podneseni s konkretnim ciljem rješavanja ozbiljnih kaznenih djela, a izvršavaju se u skladu s nacionalnim zakonodavstvom države izvršiteljice.

U tom smislu Ministarstvo unutarnjih poslova RH nije prema policiji Republike Srbije, putem međunarodne policijske suradnje, poslalo bilo kakav zahtjev za postupanjem.

Gospodin Nikola Kajkić trenutno je u statusu suspendiranog policijskog službenika te kao takav ne može provoditi nikakve službene radnje u svojstvu policijskog službenika.

Prilikom povratka u Republiku Hrvatsku g. Kajkić nije se obratio za pomoć hrvatskoj policiji te je nadležna policijska uprava s njim stupila u kontakt, a putem redovnih kanala razmjene podataka zatražene su informacije od policije Srbije”, donosu portal direktno.hr.

D.K.


Vezane vijesti;

-NIKOLA KAJKIĆ ZA BRANITELJSKI PORTAL: ZAUSTAVILI su nas na granici Bajakovo-psovali su mi majku ustašku i vrijeđali Hrvatsku…

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

35 KOMENTARI

 1. Incredible update of captcha solution software “XEvil 4.0”:
  captcha solving of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another size-types of captcha,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

  Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

  FREE DEMO AVAILABLE!

  See you later!

  http://XEvil.net/

 2. Perfect update of captchas regignizing software “XRumer 16.0 + XEvil”:
  captchas solution of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another size-types of captchas,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

  Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

  FREE DEMO AVAILABLE!

  Good luck!

  http://XEvil.net/

 3. Pa normalno da nisu. Kako bi osobama kao Cerić. Milina i njihov šef Božinović uopće pomislili na takovo nešto, da zagorčaju život gospodinu Kajkiću??? Pa to njima nikada ne bi niti palo na kraj pameti!!!!

 4. Mogu vjerovati Kajkiću jer kod nas u MUP-u rade ljudi koji šuruju sa srbima i kome smeta istina. Ja i moj kolega smo imali i gore iskustvo od takozvanih NAŠIH. Nas su prvo zarobili naši 4 gb. jer smo prijavljeni kao četnici. Kad smo uspjeli poslije ispitivanja proći odmah smo prijavljeni četnicima da smo ustaše. Kome smeta istina taj ih je i prijavio.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet × tri =