I Udbinjani se unutar županije mogu kretati bez propusnica…

U Ličko-senjskoj županiji 12 dana bez novozaraženih...

Podijeli

Građani Udbine koji nisu pod epidemiološkim nadzorom mogu se od četvrtka unutar svoje županije kretati bez propusnica, režim propusnica u toj županiji vrijedi samo još za Novalju, no e-propusnice su i nadalje na snazi za kretanje između županija…

Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za Udbinu donio je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Kako je izvijestila u četvrtak Ličko-senjska Policijska uprava Grad Novalja na otoku Pagu i dalje ima režim kretanja uz propusnice.

Gradonačelnik Novalje Ante Dabo rekao je Hini da će tako ostati sve dok Nacionalni stožer ne odluči drugačije za sve otoke.

U policiji naglašavaju da prilikom ulaska ili izlaska iz Županije svi građani moraju imati važeću propusnicu jer su policijske cestovne blokade i dalje na prometnim pravcima koji povezuju Policijsku upravu ličko-senjsku sa susjednim policijskim upravama i na čvorištima prema autocesti A-1, te je postupanje isto kao i do sada.

U Ličko-senjskoj županiji 12 dana bez novozaraženih

U Ličko-senjskoj županiji, pa tako i u Udbini, posljednjih 12 dana nije bilo ni jednog novog slučaja zaraze koronavirusom. Među 22-oje oboljenih njih 14 je s Udbine, no samo je jedna osoba u bolnici, a ostali su na kućnom liječenju ili su bez simptoma bolesti.

Udbina je od 10. do 26. travnja kao epidemijsko žarište bila u karanteni, a posljednja četiri dana Udbinjani su mogli izaći iz mjesta  samo uz propusnicu tamošnjeg  Stožera civilne zaštite ili poslodavca.H

T.H.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × četiri =