I mali narodi imaju svoje majke kraljice!

Kata Šoljić Bila je simbol patnje i hrabrosti hrvatske majke u Domovinskom ratu. Rođenje 23.02.1922.g Smrt 08. 07. 2008. g U Domovinskom je ratu izgubila četvoricu sinova: Niku, Ivu, Miju i Matu.
Podijeli

Otvorim HRT, N1, RTL, NOVU i na svim programima prijenos pogreba kraljice Elizabete II., a tako je bilo i prethodnih nekoliko dana pa se pitam čime smo mi to zadužili Englesku.

Nismo članica Commonwealtha, nismo bivša kolonija GB, nismo zajedno u EU pa puno toga ne shvaćam. Kao saveznici su bombardirali crkve u Splitu i Kaštel Šućurcu kao i Radunicu što nisu vojni ciljevi, na kraju rata su hrvatske vojnike i civile izručili partizanima da ih pobiju, u domovinskom ratu dugo su zagovarali opstanak Jugoslavije i sprječavati nam da se naoružamo, nisu bili na pogrebu našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana itd., itd…!

Kad bi našim herojima i heroinama,ljudima koji su zadužili hrvatski narod za sva vremena, posvetili samo pet posto medijskog prostora kojeg su posvetili pokojnoj kraljici bili bi poštovaniji i cijenjeniji narod nego što smo sada. Sjetite se vi koji uređujete medijsko mnijenje majke vukovarskih heroja pok. Kate Šoljić koliko ste joj posvetili medijskog vremena kada je umrla, a takvih je primjera puno.

Ovo su samo kompleksi malih naroda i njihovih malih političara i novinara!

autor: Niko Violić


Podijeli