Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon Zajednice udruga i branitelja HVIDRA-e Zagreb, najbrojnije i najmoćnije članice braniteljske organizacije kojoj je na čelu Josip Đakić, i HVIDRA Bjelovar zauzela je stav protivan onom manipulatora Josipa Đakića te su podržali prosvjed u Vukovaru…

HVIDR-a Bjelovarsko- bilogorske županije, koja je, što nije nevažno, izborna baza trenutnog predsjednika sabora Gordana Jandrokovića, u priopćenju navodi da podržava prosvjed u Vukovaru:

“HVIDR-a Bjelovarsko-bilogorske županije podržava najavljeni prosvjed u Vukovaru 13. listopada 2018. godine koji će se održati na temu nečinjenja i nedjelovanja institucija na procesuiranju ratnih zločina na teritoriju Republike Hrvatske u zadnjih 27 godina. … U suradnji s drugim udrugama s našeg područja svima zainteresiranima omogućen je odlazak u Vukovar. Smatramo to demokratskim pravom te odbacujemo bilo kakvu političku umiješanost u rad zajednice udruga i članova HVIDR-e Bjelovarsko-bilogorske županije” – stoji u priopćenju HVIDR-e Bjelovarsko-bilogorske županije, koje u nastavku možete pročitati u cjelosti.

“Podržavamo prosvjed protiv nedjelovanja institucija na procesuiranju ratnih zločina”

“HVIDR-a Bjelovarsko-bilogorske županije podržava najavljeni prosvjed u Vukovaru 13. listopada 2018. godine koji će se održati na temu nečinjenja i nedjelovanja institucija na procesuiranju ratnih zločina na teritoriju Republike Hrvatske u zadnjih 27 godina. Sve naše članice imaju demokratsko pravo odlučiti hoće li organizirano ili pojedinačno sudjelovati u navedenom događanju. Živimo u demokratskoj državi za koju smo se borili kako se nikome ne bi ograničavao odlazak na bilo koji skup. Naše članice, udruge HVIDR-a imaju svoju pravnu osobnost i samostalno će donijeti odluku kako će i na koji način sudjelovati. Temelj HVIDR-e su članice, gradske organizacije, koje jedine imaju članstvo te će prema odluci svoga članstva i postupiti. U suradnji s drugim udrugama s naše područja svima zainteresiranima omogućen je odlazak u Vukovar. Smatramo to demokratskim pravom te odbacujemo bilo kakvu političku umiješanost u rad zajednice udruga i članova HVIDR-e Bjelovarsko-bilogorske županije, navodi se u priopćenju.”

G.S.


Vezane vijesti;

-KAKO JE ĐAKIĆ, KAO VELIKI VOJNI ZAPOVIJEDNIK, SPRIJEČIO INVALIDE DOMOVINSKOG RATA DA BUDU NAZOČNI NA PROSVJEDU U VUKOVARU 13.LISTOPADA I UGROZE TRENUTNU VLAST…?!…

JE LI VRIJEME ZA ĐAKIĆEVU SMJENU NAKON ZLOUPORABE INSTITUCIJE HVIDRE?


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

8 KOMENTARI

  1. Za ovoga smrada je procesuiranje četničke stoke, gubitak novca i vremena? Koliko se čovjek mora nisko spustiti da ovako nešto izjavi? A što se tiće “anemične vucibatine”, tu je potpuno u pravu. Ogromna većina Domoljuba ga ne može organski smisliti. Upitaj se zašto, druže Đakiću?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − pet =