HSS-ovac Beljak kod Stankovića: Pušio sam kako ne… pušim travu kad me ponude i ako je domaća!

Beljak je kao iz topa odgovorio da je i da puši travu kad mu netko ponudi uz naglasak, samo ako je domaće proizvodnje...

PUŠIM TRAVU KAD ME NETKO PONUDI
Podijeli

U današnjoj HRT-ovoj emisiji Nu2 gostovao je Krešimir Beljak, predsjednik HSS-a.

Ja sam radićevac, a o mojim liberalnim i drugim političkim mišljenima, dalo bi se raspravljati. HDZ je uhljebnička stranka. Pa sami ih je Plenković oko pet tisuća uhljebio, kaže Beljak, čelnik HSS u današnjoj Nu2, kod Ace Stankovića.

Glasao sam za Istanbulsku konvenciju, pa što…

Na pitanje voditelja, je li slogan HSS-a “Vjera u Boga i Hrvatska sloga” tim sad nevjerodostojan na što Beljak i nije dao odgovor.

Ja znam svoje uvjerenje, kaže Beljak. Radio sam stručne radova upravo na Radiću i znam da je i on ponekad lutao u politici, tvrdi Krešimir Beljak.

Nadalje je Beljak pričao hvalospijevno o Gradu samoboru te naglasio da je Samobor najuspješniji grad u hrvatskoj.

Što se tiče hrvatskog gospodarstva Beljak kaže da su HDZ-ovci uništili malog poduzetnika i samim tim i hrvatsko gospodarstvo, koje je sad na najnižim razinama. Prestigli su nas i rumunji i svi ostali kazao je.

Pričao je i o željezničkom projektu za koji je vlada , samo za projekt dala oko 15. milijuna kuna i sad ne može stati s projektom koji ne može zbog svoje visine iznosa proći na EU natječajima, ali vlada to mora dalje raditi iako to košta oko 150 milijuna kuna, što je ogroman iznos. To nema ni u Japanu da se radi jedna takva željeznička pruga brzine od 250 km na sat a da za to nemamo novac, kaže.

Što se tiče kurikulne reforme, Beljak je kazao da on to dobro poznaje jer je i sam sedam godina radio kao prosvjetni radnik te ustvrdio da kurikulnu reformu , po njemu trebaju sprovesti i o njoj odlučiti učitelji.

Nadalje su Aco Stanković i Beljak zapravo vodili neformalan razgovor u kojem se voditelj dodirnuo i Beljakovih pompoznih najava o tom da obiteljska gospodarstva proizvode marihuanu za osobne potrebe. Beljak je nesuvislo odgovorio, da se po zagrebu troši mnogo toga ali i po cijeloj hrvatskoj te da se na crnom tržištu za bolesne prodaju ulja od marihuane upitne kakvoće.

Na pitanje voditelja , je li i on osobno kada probao ili pušio travu, Beljak je kao iz topa odgovorio da je i da puši travu kad mu netko ponudi uz naglasak, samo ako je domaće proizvodnje, što je zateklo i samog voditelja Acu koji je promrmljao, sve sam mogao očekivati, ali da mi predsjednik jedne stranke ovako otvoreno kaže da je pušio i puši marihuanu kad ga netko ponudi, to stvarno nisam očekivao, rekao je Aco…

“Da se ogradim, heroin, kokain sintetičke droge, da sam u mogućnosti donositi zakone, bili bi kažnjavani s najmanje deset godina zatvora za minimalne količine… Marihuana nije veće zlo od alkohola ili cigareta. Nije baš da sam stalno pušio, ali mogu reći da su mi iskustva ok”, kazao je Beljak.

G.S.

 

 


Podijeli

13 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here