Podijeli

Nakon što je Braniteljski portal u nekoliko navrata prozvao sve hrvatske branitelje i hrvatske institucije da se očituju o degutantnim i mrziteljskim javnim napisima na facebooku SDP-ovca Nenada Stazića, danas su se napokon očitovale i gardijske brigade kao i nekoliko sabornika u Hrvatskom Saboru.

Hrvoje Zekanović (HRAST) žestoko je spočitao Staziću govor mržnje koji se udobno zavalio u saborsku fotelju koju su mu omogućili hrvatski branitelji.

U Hrvatskom Saboru je Hrvoje Zekanović oprao Nenada Stazića i prozvao ga da se sbog svojih javno objavljenih statusa na facebooku javno ispriča svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, ali i svim obiteljima pobijenih i likvidiranih Hrvata na Bleiburgu.

-POGLEDAJTE sramotnu poruku SDP-ovca Nenada Stazića koju je javno uputio svim hrvatskim braniteljima!

Zekanović je prozvao i HNS, SDP, SDSS, i ostale, da se sad svi javno očituju o stazićevim janim blaćenjima hrvatskih braniteljha i svih hrvatskih žrtava koje je Stazić govorom mržnje uvrijedio.Uvrijedio je mnoge hrvate i domoljube, kojima oćoto stazić ne pripada kaže Zekanović. Kada se objavi neki javni status koji oni prepoznaju kao govor mržnje, tad svi skačete na zadnje noge rekao je.

-STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

[ Cenzura ili tehnička greška? ]
Upravo sam u Hrvatskom saboru govorio o nedopustivom govoru mržnje Nenada Stazića, međutim onako “slučajno” već drugi put nešto se pokvarilo pa nije bilo prijenosa!!!
Što bi se dogodilo da prijenos “pukne” dok premijer govori?
, napisao je Zekanović na svom facebooku.

Što je sve Hrvoje zekanović rekao staziću i ostalima pogledajte u VIDEU.

G.S.

 


Podijeli

30 KOMENTARI

  • E Robi,imao sam priliku razgovarat malomsa njime i potaknut ga da s obzirom da je u saboru i ima prilike ukazat na nekr probleme hrvatskih obitelji i djece.Zamolio ga da samo potakne razmišljanje i raspravu.Ali,moj Robi fotelja je fotelja.Znaš kako kažu,ne seri u tanjur iz kojeg jedeš.E takav je i on,samo jedan od…..
   Žao mi je ali istina

 1. Pa kada ce vam narode vec jednom biti jasno da su SDP+HDZ jedno te ISTO ( neupucenom narodu to je nedokucivo) koga te tzv.komunisticke sluzbe kos i udba nisu proganjali taj nema pojma koje su to sile sotonske ,kao sto smo skoro vidjeli u njemackoj je potvrdjena presuda o dozivotnoj robiji Mustacu i Perkovicu za njihova ” antifasiticka” ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Djurekovica,a ubojstvo njegovog sina je iso ucinila banda komunisticka- udbask
  Nijemci nastavljaju sa istragama ostalih komunistickih- udbaskih ubojstava !
  Hvala Njemackoj !
  Danke Deutschland !
  Stidite se bagro komunisticka una vlasti u HR !
  Biti cete zajedno
  L U S T R I R A N I
  sa ostalim partizans kim,komunistickim – udbaskim- kosovskim
  ZLOCINCIMA !!!
  BOG I HRVATI !!!

 2. Sada svi šute!Bernardić da je pravi a nije izbacio bi ga iz stranke.Gdje je sada Pupavac.Stazić ne poštiva institucije države evidentno mrzi sve s o je hrvatsko.Postavlja se pitanje:Po kojem je ključu Stazić u Saboru?Tko je glasovao za tog monstruma?

 3. Svaka cast gospodine Zekanovicu tako treba daj Boze da imamo sto vise takvih domoljuba onda bi sve doslo na svoje mjesto ako bogda nadam se dace biti tako jer bi terbalo biti tako Bog te pozivijo.

  • Ono prije, gdje nismo imali niti slobode, niti demokracije, niti vlastitu policiju, niti vlastitu vojsku, niti vlastitu obavještajnu zajednicu, niti vlastitu diplomaciju, niti vlastitu politiku, čak niti političke stranke nismo imali, niti vlastitu monetu tj. novac nismo imali, nikakve elemente državnosti nismo imali u tzv. SRH bili smo roblje na vlastitu teritoriju bez suverenosti, neovisnosti, samostalnosti

  • Jedva smo se živi izvukli iz te genocidne pseudodrzave jugoslavije, te smo danas svjedoci da se po navodno Hrv. portalima propagira jugoslavenska indoktrinacija i propaganda, veličaju se jugokomunocetnicki zlocini i negira se, umanjuje i krivotvori stradanje i zatiranje Hrv. naroda, te se vrijeđa i negira i demonizira F. Tuđmana, Hrv. branitelje, Hrv. narod i Hrv. državu i sve to na teritoriju Hrvatske

  • Dokle će se Hrv. narid trovati nekakvom jugoslavijom koju ni ne priznajemo jer se radi o smrtnom neprijatelju Hrv. naroda i Hrv. države, i to da se ništa ne poduzima protiv ćelija koje podrivaju RH ukazuje da su se u našim narodnom redovima nakotili izrodi i izdajice svih boja i dlaka

 4. Svaka čast velikom gospodinu Zekanoviću kamo sreće da barem polovica saborski zastupnika ima muda ovako javno prozvati one koju pljuju po svemu što je hrvatsko. Kapa do poda za g. Zekanovića. Na idućim izborima ima moj glas.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × tri =