Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora SDŽ: Milan Bandić više nije dobrodošao na naše obljetnice!

Hvala mu što se još jednom potrudio otvoriti nam oči...

Ono što možemo izjaviti kao Hrvatsko društvo logoraška srpskih koncentracijskih logora Splitsko-dalmatinske županije je da na naša obilježavanja nije više dobrodošao. Još jednom je pokazao da njegova riječ ne vrijedi ništa i da mu ništa na ovom svijetu nije sveto.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Iznenađeni smo sramotnom viješću kako je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u Zagrebu u službeni posjet primio Dragana Markovića Palmu, kontroverznog predsjednika skupštine općine Jagodina u Srbiji, osvjedočenog četnika, suradnika ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Istodobno, danas smo polaganjem vijenaca u Splitu obilježili 27. obljetnicu razmjene 124 hrvatska zatočenika iz kninskih logora  razmijenjenih u mjestu Žitniću. Našim okupljanjem podsjetili smo se na sve boli i patnje koje su proživjeli hrvatski branitelji i civili, sve fizičke i psihičke torture od strane upravo ovakvih poput Palme i njegovih suradnika koji su danas uz sve počasti primljeni u glavnom gradu Republike Hrvatske.

Obilježen Dan logoraša srpskih koncentracijskih logora splitsko-dalmatinske županije…

Takav čin je sramotan, bolan i stavlja sol na ranu svima koji su tijekom Domovinskog rata izgubili svoju mladost, udove, pa i svoje živote. Od Milana Bandića, čovjeka koji je dugo godina dokazan kao osoba s tisuću lica, smo naviknuti na iznenađenja, ali ovim sramotnim činom je prešao sve granice i uspio je nadmašiti samoga sebe.

Već danas ili sutra će pristupiti hrvatskim braniteljima kao da se ništa nije dogodilo i bez iti imalo srama nazociti tuznim obiljetnicama koje predstoje, pretvarajući se kao da se ništa nije dogodilo. To mu ne smijemo dopustiti i svi zajedno mu trebamo jasno poručiti da se zbog ovakvog sramotnog čina, kojim je ponizio sve hrvatske branitelje i instituciju glavnog hrvatskog grada, treba duboko ispričati.

Ono što možemo izjaviti kao Hrvatsko društvo logoraška srpskih koncentracijskih logora Splitsko-dalmatinske županije je da na naša obilježavanja nije više dobrodošao. Još jednom je pokazao da njegova riječ ne vrijedi ništa i da mu ništa na ovom svijetu nije sveto.

Hvala mu što se još jednom potrudio otvoriti nam oči, stoji u priopćenju koje je potpisao,predsjednik Hrvatskog društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora SDŽ –  Ivan Turudić…

M.M.


Vezane vijesti;   

VIDEO Bandiću Milane, zašto nisi 1991. rušio barikade kao što si jučer s Arkanovim suborcem rušio barijere ?

 

 

 

 

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

18 KOMENTARI

  1. Milentije Banditovic je na vlasti jer je dobio podrsku ..ciju ..upitajte se mnogi koji mu dali glas da vlada Zagrebom..to je i vas glasaca dio sramote koju mozete oprati djelimicno trazeci da cirkusant da ostavku i u zatvor na dugogodisnju robiju.

  2. konačno ste shvatili,razumijte i to da je on mason i tako se i ponaša,ko i pokojni mu prijatelj hanžeković koji mu je dao 15miliuna za jamčevinu,pa šta ti moraš nekome napraviti dabi ti dao 15miliuna

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − dvanaest =