HRVATSKIM VOZAČIMA PREKIPJELO: Idu u blokadu graničnih prijelaza ako ne budu tretirani kao i svi drugi djelatnici

Budući da na tom sastanku praktički nije dogovoreno ništa, vozači nisu dobili nikakve konkretne riječi, a stožer je “kupio” još vremena...

Podijeli

Vozači kamiona već duži niz dana pokušavaju promjeniti odluke stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a koje se tiču samoizolacije prilikom povratka sa ture…

Nakon svakodnevnog očekivanja konkretnih popuštanja mjera vozačima je “prekipjelo”. Kako je objavljeno na stranicama Kam-bus.info jučer je održan sastanak sindikata vozača i stožera civilne zaštite.

Budući da na tom sastanku praktički nije dogovoreno ništa, vozači nisu dobili nikakve konkretne riječi, a stožer je “kupio” još vremena.

No, nakon prespavane noći i shvaćanja toga da vozači i dalje ne mogu doma prema pisanju članova raznih udruga vozača, svi vozači su spremni državi dati do znanja da ih se treba tretirati kao i druge djelatnike koji mogu s posla ići doma svojim obiteljima.

Vozači i dalje apeliraju da se sve može riješiti i bez blokada graničnih prijelaza, no ukoliko stožer uskoro ne promjeni svoju odluku, slijedi blokada granica, poručili su vozači, prenosi fenksmagazin.

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here