HRVATSKIM VOZAČIMA PREKIPJELO: Idu u blokadu graničnih prijelaza ako ne budu tretirani kao i svi drugi djelatnici

Budući da na tom sastanku praktički nije dogovoreno ništa, vozači nisu dobili nikakve konkretne riječi, a stožer je “kupio” još vremena...

Podijeli

Vozači kamiona već duži niz dana pokušavaju promjeniti odluke stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a koje se tiču samoizolacije prilikom povratka sa ture…

Nakon svakodnevnog očekivanja konkretnih popuštanja mjera vozačima je “prekipjelo”. Kako je objavljeno na stranicama Kam-bus.info jučer je održan sastanak sindikata vozača i stožera civilne zaštite.

Budući da na tom sastanku praktički nije dogovoreno ništa, vozači nisu dobili nikakve konkretne riječi, a stožer je “kupio” još vremena.

No, nakon prespavane noći i shvaćanja toga da vozači i dalje ne mogu doma prema pisanju članova raznih udruga vozača, svi vozači su spremni državi dati do znanja da ih se treba tretirati kao i druge djelatnike koji mogu s posla ići doma svojim obiteljima.

Vozači i dalje apeliraju da se sve može riješiti i bez blokada graničnih prijelaza, no ukoliko stožer uskoro ne promjeni svoju odluku, slijedi blokada granica, poručili su vozači, prenosi fenksmagazin.

D.K.


Podijeli