Podijeli

Hrvatski suverenisti nastali su kao odgovor na zahtjev naroda koji želi zajedništvo svih onih koji vide Hrvatsku kao suverenu državu, svih onih koji hrabro i dosljedno štite i promiču hrvatski nacionalni identitet i temeljne vrijednosti hrvatskog naroda, navodi se u priopćenju poslanom medijima.

Pred točno godinu dana okupilo se preko 50.000 Hrvatica i Hrvata na velikom prosvjedu u Zagrebu, a nakon toga i u Splitu, razočaranih politikom aktualne Vlade. Plenković se bojao tih prosvjeda, potom se bojao naših potpisa za referendum, a sada se boji hrvatskih suverenista!

Velik dio snage Hrvatskih suverenista čine, dakle, udruge, istaknuti pojedinci i građanske inicijative koje je iznjedrio narod i koje su iznikle zbog protivljenja naroda Istanbulskoj konvenciji, Marakeškom sporazumu i sveukupnoj poslušničkoj politici Vlade – kao što su inicijative ‘Istina o Istanbulskoj’, ‘Hrvatski bedem’ i sl. izjavila je koordinatorica inicijative Istina o Istanbulskoj Kristina Pavlović, piše totalinfo.hr.

U ime Udruge udovica prije nešto više od godinu dana organizirale smo prosvjed protiv dolaska Vučića u Zagreb i Hrvatsku. Već tada smo pozivala na zajedništvo, koje je u ovim teškim trenutcima za našu domovinu potrebno Hrvatskom narodu, zajedništvo nema alternativu ako želimo sačuvati vrednote hrvatskog naroda priopćila je predsjednica Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Rozalija Bartolić.

Političku platformu Hrvatski suverenisti prvobitno su  činili Istina o Istanbulskoj, Hrvatski Bedem , HRAST, HKS te istaknuti pojedince i udruge. Od tada do danas pridružili su nam se i druge političke stranke poput HSP AS, UHD te mnogi drugi ugledni pojedinci. Nažalost tu informaciju javni servis HRT-a u svojim dnevno informativnim emisijama vješto zaobilazi i uskraćuje nam pravo na javno djelovanje, a to je očito medijska blokada! – rekla je Tanja Polić Marković.

facebook

Stoga ovim putem pozivamo sve medije, pogotovo one javne, kao i agencije za istraživanje političke popularnosti, da u svojim vijestima i istraživanjima jasno govore o Hrvatskim suverenistima i o svim sudionicima te političke platforme, a ne samo o dvije stranke iz te platforme. Svaki medij koji želi biti profesionalan i objektivan, jednako kao što govori o drugim koalicijama te navodi sudionike tih koalicija, tako treba govoriti i o Hrvatskim suverenistima i svim sudionicima Hrvatskih suverenista, dodao je general Željko Sačić.

facebook

Istaknuti pravnik Pero Kovačević pozvao je sve građane da manipulativnim ocijene vijesti ili ispitivanja javnog mnijenja koja spominju samo dvije stranke, primjerice Hrast i Hrvatsku konzervativnu stranku. Hrvatske suvereniste tako prikazuju samo oni mediji i samo one agencije koje ne žele prikazati stvarnu snagu Hrvatskih suverenista.

Također pozivamo sve medije da ne prešućuju činjenicu da koncept otvorenosti i zajedništva Hrvatskih suverenista donosi stalno jačanje ove političke platforme svakodnevnim pridruživanjem novih istaknutih pojedinaca, udruga i stranaka, piše totalinfo.hr.

M.M.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + devet =