FOTO-VIDEO Hrvatski navijači svojom pojavom oduševili cijeli svijet…”Mi Hrvati, Moja Domovina, Lijepa li si, bježite ljudi, bježite iz grada, stiže ekipa pijana, orilo se u Dohi”

foto-twitter
Podijeli

Hrvatski navijači svojom pojavom u tradicionalnim Katarskim bijelim dugim haljinama, ali s poznatim hrvatskim kvadratićima postali veliki hit na ulicama Dohe! Ovakvo izdanje hrvatskih navijača nitko nije očekivao, to je samo pokazatelj koliko su Hrvati kreativni i puni ideja. Ova s dugim bijelim haljinama prošaranim hrvatskim kvadratićima postala je hit u cijelom svijetu…

foto-twitter

Svjetsko prvenstvo u Kataru samo dan prije nogometnog ludila

Navijači polako pristižu u ovu arapsku državu, a iako Hrvata neće biti onoliko koliko ih je bilo u Rusiji ili na nekim ranijim SP-ima neće ni ovo nogometno SP proći bez naših navijača. Jedna grupa pristigla iz Boblingena napravila je veliki show na ulicama Dohe.

Dobro raspoloženi Hrvati privlačili su poglede, a osobito je kreativna bila njihova odjeća. Naime, iskombinirali su tradicionalne arapske nošnje s hrvatskim kvadratićima.

“Mi Hrvati”, Moja Domovina, Bježite ljudi, bježite iz grada, ide ekipa pijana, “Lijepa li si”, orilo se u Dohi…Svjetski mediji i društvene mreže puni su njihovih fotografija. Što li će tek biti ukoliko Hrvatska opet ode daleko na ovom SP u Kataru…

Ovo je samo pokazatelj koliko su Hrvati kreativni i puni ideja.

Kreativnost Hrvata

Sutra će početi SP  i pravo nogometno ludilo u Kataru.

foto-twitter

Hrvatska nogometna ekipa je spremna


Podijeli