Hrvatski MMA borac Ante Delija zaplakao nakon pobjede karijere i zagrlio Cro Copa

Sva tri suca su borbu bodovala 29:28 za našeg borca koji će se 27. listopada protiv Brazilca Brune Cappelozze boriti za pojas prvaka i nagradu od milijun dolara...

Podijeli

Hrvatski MMA borac Ante Delija je u polufinalu PFL-ova teškaškog turnira, održanog na priredbi u Hollywoodu na Floridi, pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca Rusa Denisa Golcova…

Sva tri suca su borbu bodovala 29:28 za našeg borca koji će se 27. listopada protiv Brazilca Brune Cappelozze boriti za pojas prvaka i nagradu od milijun dolara.

Bit će to njihov drugi dvoboj na ovogodišnjem turniru, u prvom kolu brazilski borac je pobijedio Deliju prekidom nakon samo 46 sekundi.

Ante je nakon najveće pobjede u karijeri zaplakao u oktagonu, dok su se njegovi treneri Mirko Filipović i Stipe Drviš pobjednički zagrlili.

– Mirko vjeruje u mene od prvog dana i daje mi dodatnu snagu, a da ga nije bilo ne znam kako bi borba završila. Hvala mu na svemu – kazao je Ante Delija te se osvrnuo na podršku koje je imao s tribina:

– To mi je bila velika motivacija i sretan sam što su bili tu. U finalu ću imati još više navijača tako da me možete očekivati u najboljem izdanju.

Pogledajte kako je to bilo:

D.J.

Podijeli