HRVATSKI MEGAFONI LAŽI: Na današnjoj tribini o novinarstvu u organizaciji HND i Sindikata novinara Hrvatske,Karolina Vidović Krišto je snažno uzburkala duhove

Megafoni laži prikrivaju afere...Megafoni laži ne dopuštaju istraživanje istine...

Podijeli

Forum o medijskim politikama “A novinarstvo?” održalo se u utorak 30. lipnja 2020. u Velikoj dvorani Novinarskog doma u Zagrebu (Perkovčeva 2) s početkom u 12 sati.
Pozvani su predstavnici političkih stranaka i koalicija koji su odgovorili na 10 pitanja o medijskim politikama…

Uz političare, na forumu su sudjelovale tri medijske i pravne stručnjakinje – prof. Gordana Vilović, prof. Helena Popović i odvjetnica Vesna Alaburić – te predsjednica SNH Maja Sever i predsjednik HND-a Hrvoje Zovko. Moderator je bio novinar i tv voditelj Hrvoje Krešić.
Sudjelovanje su dosad potvrdili Nina Obuljen Koržinek (HDZ), Sandra Benčić (Možemo!), Mirando Mrsić (Demokrati i Laburisti), Karolina Vidović Krišto (Domovinski pokret), Milorad Batinić (HNS), Marija Selak Raspudić (Most), Joško Klisović (Restart koalicija) i Boris Milošević (SDSS), naveli su organizatori.

Forum o medijskim politikama “A novinarstvo?”-foto-screenshot

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera, forum “A novinarstvo?” prenosio se  uživo ovdje i na stranicama Sindikat novinara Hrvatske, a u Novinarskom domu su bili još samo predstavnici medija.

Svi ti tzv “neovisni” mediji koji su nazočili danas u Novinarskom domu zasigurno nisu i neće javno prikazati na svojim Tv-eima i tiskovinama. Stoga Braniteljski portal izdvaja upravo meritum problema sa hrvatskim medijima koje je jasno naglasila Karolina Vidović Krišto i uzburkala duhove prošlih slugana  i današnjih neoliberalno ljevičarskih tvrdolinijaša koji i dalje zagovaraju taj stari i pobijeđeni u Domovinskom ratu, režimsko-komunistički sustav, koji se nekad zvao (ex jugoslavija!).

Na današnjoj tribini o novinarstvu u organizaciji HND i Sindikata novinara Hrvatske,Karolina Vidović Krišto je snažno uzburkala duhove i ustaljenu praksu umatanja istine u celofane relativizacija. Evo ključnih naglasaka njezina prvog izlaganja. Ostalo pogledajte u priloženom video isječku.

1.) Mainstream mediji su megafoni laži.

2.) Megafoni laži neosnovano i protuzakonito proganjaju Marka Perkovića Thompsona.

3.) Megafoni laži ne dopuštaju istraživanje istine.

4.) Tri kraka ekstremne ljevice su nacional-socijalizam, fašizam i komunizam.

5.) Megafoni laži prikrivaju afere.

Ostalo pogledajte u priloženom video isječku.

T.H.


Podijeli