HRVATSKI izbornik Dalić odgovorio svojim Livnjacima: Dalićeva fotografija koja govori tisuću riječi…FOTO…

Kao što je poznato, Zlatko Dalić podrijetlom je iz toga grada. U Livnu, na samoj granici s Hrvatskom živi i danas njegova bliža obitelj, a Livnjaci su odmah nakon njegovog imenovanja izrazili ponos što je još jedan izbornik Hrvatske iz njihovog mjesta...

Kao što je poznato, Zlatko Dalić podrijetlom je iz toga grada. U Livnu, na samoj granici s Hrvatskom živi i danas njegova bliža obitelj, a Livnjaci su odmah nakon njegovog imenovanja izrazili ponos što je još jedan izbornik Hrvatske iz njihovog mjesta.
Podijeli

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odmah je, nakon što je preuzeo vođenje Hrvatske nogometne reprezentacije i ostvario prvu pobjedu, postao istinska zvijezda, ali ovaj čovjek je smiren i ne pada pod nikakav utjecaj raznih mainstream medija. On zna! Zna Dalić dobro što je uradio u ove tri utakmice na SP 2018 u Rusiji. Odlično se Dalić svojom iskrenošću i poniznošću nosi sa svim vjetrovima oko sebe. On je pravi vođa i izbornik i na tom mu danas zasigurno mnogi zavide, ali Dalić se ne da ometati.

Ima odličnu ekipu koja je uz njega. A kako i ne bi bila kad je Dalić prije svega odličan kao čovjek i vođa, koji je jako skroman i ne bahati se sa ovim, već sad povijesnim uspjehom na SP. Danska nas čeka i omjer je 50:50- kaže Dalić. Nikada ne treba podcijeniti protivnika.

Livanjci se ponose svojim Dalićem, ali i cijela Hrvatska i svi Hrvatice i Hrvati u zemlji i svijetu se ponose ovim samozatajnim čovjekom.

Njegovi Livnjaci postavili su ogroman plakat na kojemu ga bodre, na kojem su napisali “LIVNO SE PONOSI TOBOM”!

Zlatko Dalić nije propustio, uz brojne obveze na SP da pozdravi svoje Livno.

Na svom Facebook profilu Zlatko Dalić se zahvalioHvala mom Livnu!!!

Foto-Facebook

D.J.


Podijeli

Comments are closed.