Podijeli
 • 697
 •  
 •  
 •  
 •  
  697
  Shares

U cijelosti objavljujemo priopćenje Zajednica VOMP HV i Zajednice UVVPDR RH  vezano za nadavno u nekim medijima, prenapuhano i površno pisanje o trojici mladih hrvatskih vojnika koji su bili na službi u Benkovcu o kojma ove dvije Republičke zajednice  hrvatskih branitelja iznose detalje o kojima isti ti mediji nisu na istinit način izvijestili hrvatsku javnost…

P R I O P Ć E NJ E U NASTAVKU…

-Mi hrvatski branitelji, ne možemo se oteti dojmu na kakav je perfidan način nastala haranga na našu tojicu ponositih mladih vojaka, koji su samo u civilu izišli vani iz vojarne u Benkovcu,  nakon svih vojničkih obavljenih zadaća koje su pred njih bile postavljene.

Trojica ponositih hrvatskih vojnika, jedan od njih je i sin poginulog hrvatskog branitelja, imali su svoje slobodno vrijeme koje su samo željeli mirno provesti zajedno se družeći.

Ali dogodilo se nešto što u hrvatskoj nije neuobičajena stvar, dogodila se provokacija od strane dvojice dokonih osoba pravoslavne vjeroispovijesti kojima se zasigurno nije dopalo to što tri mlada hrvatska vojnika dolaze u isti kafić da bi se malo osvježili i popričali o svemu urađenom u vojarni ali i o svojim životnim željama i ostvarenjima u budućnosti. No, to je zasmetalo dvojici koji su im dobacivali jako uvredljive i ponižavajuće psine, između ostalog „evo mladih ustaša“ i još neke druge. Naši ponosni mladići su sve to šutke promatrali i sjeli su bez da su ikom išta odgovorili. Jer oni su hrvatski vojnici. Oni su ponosni. Oni su budućnost hrvatske sigurnosti. Nastavljale su se provokacije od dvojice koji nisu prestajali sa dobacivanjima i uvredama na nacionalnoj osnovi. Mladi hrvatski vojnici su bili suzdžrani do kraja ali kad su osjetili da su ugroženi fizički, oni su jednostavno kao što bi i svatko drugi u toj neugodnoj situaciji koju su izazvala dvojica provokatora, branili sebe i svoje dostojanstvo.

Samim tim se nakon bezazlenog komešanja stvar riješila i provokatori su prestali kad su vidjeli da će im se pružiti otpor.

Međutim, mediji željni i gladni ovakvih „senzacija“ digli su prašinu sa pompoznim naslovima i raspisali se po njihovom dobro uhodanom načinu, na osnovu „rekla kazala“. Niti jedan medij nije objavio pravu i istinitu vijest, na što smo već naučili kad su hrvati i hrvatski interesi u pitanju. U ovom slučaju trojica mladih hrvatskih domoljuba koji su se odlučili ostatak života posvetiti sigurnosti svoje Hrvatske.

Stoga dajemo punu potporu našim mladim vojnicima koji nisu uradili ništa loše, što bi sutra moglo utjecati na njihove vojne karijere te im ovim putem poručujemo; postupili ste potpuno ispravno ne dajući se isprovocirati od dvojice provokatora koji su to i željeli samo kako bi vam naudili u vašem budućem životu.

Apeliramo na MORH da se našim mladim vojnicima ne naudi u bilo kojem slučaju jer iz naših dobro provjerenih izvora, naši dečki nisu ništa skrivili da bi se ne daj Bože sutra nad njima proveo nekakav stegovni postupak i slično. Sva krivnja je na dvojici provokatora koji nisu uspjeli u svojoj perfidnoj nakani do te mjere isprovocirati naše mlade dečke koji su u ovom slučaju potpuno nevini i mi ih kao hrvatski branitelji iz Domovinskog rata ovim putem pozdravljamo i želimo im dugo služenje našoj Domovini koju smo im mi kao hrvatski branitelji u krvavom ratu protiv velikosrpskog i jugokomunističkog agresora svojom pobjedom osigurali.

Zajednica VOMP HV                                            Zajednica UVVPDR RH           


 


Podijeli
 • 697
 •  
 •  
 •  
 •  
  697
  Shares

17 KOMENTARI

 1. Za vrime yuge, ništa nisi moga onim pitomcima iz Lore, jer ako bi ih neko dirnija i/ili provocira vratili bi se sutradan sa dvadesetak smrdljivih kolega i demolirali bi to misto i tukli ljude. Niko njima nije smija ništa napravit, jer bi dobro najeba. Oni bi u “kasarni” vjerojatno bili i pohvaljeni.

  • Jesu nas uredili ovi na vlasti,a? Potencirali osnivanje udruga,sad ih ima duplo više nego borbenih postrojbi,našli šupke koji će vodit te udruge i – sad muči,lezi i puši. Sutra će te istuć dva cetnika u gradu a ti ako ih pljuneš sašit će ti kaznenu prijavu. I bit ćeš imenom i prezimenom (vjerovatno i biografijom) na svim jugo-antifa portalima.

 2. Zakon je kriv za obraz Hrvatskog vojnika!!!! Hrvatski vojnik kad ga pljunu i udru po zakonu nesmi nista, a policajcu i kad nije na duznosti skoci pola postaje! Cast i dostojanstvo nemaju cijenu!!!Nuzna samoobrana fizicki sebe, a bogami i dostojanstva drzave i Stijega Hrvatskog! Kafic se nalazi u HRVATSKOJ!!! JE JE U….H R V A T S K O J!!!
  Neka ste ih Kiki…

 3. Ta dva kretena je trebalo dobro propustiti kroz sake da znaju da je Benkovac u RH ali posto njihov Pupi vodi sramotnu vlada u RH nista drugo ne možemo ni ocekivati…nema tko u RH da im pokaze gdje im je mjesto…a sto se medija tiče to već stara prica sinovi i kćeri komunjara i udbaša…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here