Podijeli

Domagoj Vida u ponedjeljak će protiv Jordana biti kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, u novoj hijerarhiji, otkad nema Ćorluke i Mandžukića on je treća opcija za kapetana, nakon Modrića i Rakitića. Premijerno će ponijeti vrpcu od početka susreta…

Prvi sam put kapetan, to je velika čast, motiv i zadovoljstvo, hvala izborniku što mi je pružio tu priliku – kazao je Vida, na što se Dalić dobacio:

– Htio je i on ići kući, ali kad sam mu kazao da će biti kapetan, ostao je – nasmijao se izbornik pa objasnio: – Dakako, šalim se, rekao je Dalić.

Vida je nastavio:

– Malo sam virozan još uvijek, ali ne dam se. Proveo sam vikend u Opatiji sa ženom i sinom, David se kupao, ja sam bio samo gledatelj.

O dvoboju s Jordanom kazao je:

– Dobit će šansu neki igrači koji su imali manje minuta u nacionalnom dresu, i to će biti dobra provjera. Očekujem pobjedu, da navijači uživaju, bit će pun stadion i to nas čini sretnima.

Vida je rutiner među Vatrenima, no dobro pitanje za kviz bilo bi: tko će završiti utakmicu kao kapetan? Kako je izbornik najavio da će osim njega zamijeniti Lovrena i Badelja, te vjerojatno Kramarića i Rebića, kome će vrpca?

Donosimo listu kandidata: Pjaca, Jedvaj, Pivarić, Mitrović. Tko li će biti sretan dobitnik? I koliko će puta vrpca tijekom susreta mijenjati vlasnika? Prirodno, kad ne bi bilo tako puno promjena, Vidin zamjenik bio bi Lovren ili Badelj.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 11 =