Podijeli

Najbolja svjetska bacačica diska Hrvatica Sandra Perković ostvarila je i četvrtu ovosezonsku pobjedu u natjecanjima Dijamantne lige, a za trijumf na londonskom olimpijskom stadionu dovoljan joj je bio samo jedan ispravan hitac od 67,24 metra, kojeg je izvela u prvoj seriji…

Ovo je prvi put ove sezone da Sandra nije uspjela postaviti i novi rekord mitinga u Dijamantnoj ligi. U Londonu je ostao njezin rekord iz 2016. godine (69,64 m), ali je Sandri bio dovoljan i ovaj hitac da pokori svoje suparnice.

Naša kraljica Perković je slavila ispred dvije Kubanke.

Yaime Perez je u drugoj seriji bacila disk do 64,63 m, a Denia Caballero je u prvoj ostvarila svoj najbolji nedjeljni rezultat sa 63,91 m.

U redoslijedu bacačica diska Sandra Perković ima 32 boda, četiri više od drugoplasirane Perez i osam više od trećeplasirane Caballero. Završno natjecanje diskašica u ovogodišnjoj Dijamantnoj ligi bit će održano 31. kolovoza u Bruxellesu.

 

Slijedi nastup na EU prvenstvu u Berlinu

Miting u Londonu bio je posljednji ispit Sandre Perković prije nastupa na Europskom prvenstvu u Berlinu, gdje će naša najbolja atletičarka loviti rekordni, peti uzastopni naslov europske prvakinje.

Najbolja svjetska bacačica diska- Hrvatica Sandra Perković, na jedinstven je način davala ogromnu potporu vatrenima na SP u Rusiji.

Uredništvo Braniteljskog portala čestita našoj kraljici Sandri i želimo joj puno zdravlja i sreće, a uz to i Božji blagoslov će biti još jako mnogo najsjajnijih medalja!

D.J.


Podijeli

19 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × 2 =