Hrgović za meč u subotu najavio nokaut, ali i istaknuo podatak koji poziva na oprez: ‘To dosta govori o njemu’

Nadajmo se da će Filip u subotu što prije pobijediti Grka, odnosno da meč neće dugo trajati kako bi naš boksač ostao što svježiji...

Podijeli

Pred novi meč ‘El Animala’ pojavio se niz vrlo zanimljivih oklada…

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović dobio je novog protivnika. Čeh Ondrej Pala otkazao je meč, a pred El Animala će u subotu 26. rujna izaći Grk Alexandre Kartozia. Riječ je o boksaču koji ukupno ima 10 profesionalnih borbi, 8 pobjeda, jedan poraz i jedan meč bez pobjednika.

“Žao mi je što se Pala ozlijedio, pašu mi što iskusniji i jači boksači. Međutim, moj profesionalni skor nije mnogo veći od Kartozijinog, Riječ je o brzom, jakom i opasnom boksaču. Od 8 pobjeda, 7 ih je postigao nokautom. To dosta govori o njemu. Čvrsto vjerujem u svoju pobjedu. Nokautirat ću ga!  Međutim, u isto sam vrijeme i oprezan. Svakom meču pristupam kao da se borim za naslov svjetskog prvaka, bez obzira na skor boksača i sve ostale priče”, rekao je Filip Hrgović, ambasador Favbet-a.

Nadajmo se da će Filip u subotu što prije pobijediti Grka, odnosno da meč neće dugo trajati kako bi naš boksač ostao što svježiji. Poslije meča s Kartozijem, za samo mjesec dana Hrgović se bori protiv Rydella Bookera (26-3-0) u SAD-u.

“Važno je da Filip ostane aktivan. Zato smo mu i pokušali organizirati meč s Čehom Palom, nakon što je sudar s Bookerom odgođen zbog pandemije. Čeh je u međuvremenu nažalost otpao, međutim, Grka Kartoziju nikako se ne smije podcijeniti. Riječ je o nokauteru. To je jedan od onih mečeva gdje Filip može mnogo toga izgubiti, a malo toga dobiti. Ako ga Filip pobijedi, neki će reći da je to bilo očekivano, a ako izgubi, čudit će se kako je izgubio od boksača s manjim skorom. No, bez obzira na to, Filip mora ostati aktivan jer je na putu prema tituli i ne smije ispasti iz ciklusa treninga i borbi. Sve će se to isplatiti jednog dana”, rekao je Željko Karajica, menadžer Filipa Hrgovića.

D.J.


Podijeli