Hrgović za meč u subotu najavio nokaut, ali i istaknuo podatak koji poziva na oprez: ‘To dosta govori o njemu’

Nadajmo se da će Filip u subotu što prije pobijediti Grka, odnosno da meč neće dugo trajati kako bi naš boksač ostao što svježiji...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Pred novi meč ‘El Animala’ pojavio se niz vrlo zanimljivih oklada…

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović dobio je novog protivnika. Čeh Ondrej Pala otkazao je meč, a pred El Animala će u subotu 26. rujna izaći Grk Alexandre Kartozia. Riječ je o boksaču koji ukupno ima 10 profesionalnih borbi, 8 pobjeda, jedan poraz i jedan meč bez pobjednika.

“Žao mi je što se Pala ozlijedio, pašu mi što iskusniji i jači boksači. Međutim, moj profesionalni skor nije mnogo veći od Kartozijinog, Riječ je o brzom, jakom i opasnom boksaču. Od 8 pobjeda, 7 ih je postigao nokautom. To dosta govori o njemu. Čvrsto vjerujem u svoju pobjedu. Nokautirat ću ga!  Međutim, u isto sam vrijeme i oprezan. Svakom meču pristupam kao da se borim za naslov svjetskog prvaka, bez obzira na skor boksača i sve ostale priče”, rekao je Filip Hrgović, ambasador Favbet-a.

Nadajmo se da će Filip u subotu što prije pobijediti Grka, odnosno da meč neće dugo trajati kako bi naš boksač ostao što svježiji. Poslije meča s Kartozijem, za samo mjesec dana Hrgović se bori protiv Rydella Bookera (26-3-0) u SAD-u.

“Važno je da Filip ostane aktivan. Zato smo mu i pokušali organizirati meč s Čehom Palom, nakon što je sudar s Bookerom odgođen zbog pandemije. Čeh je u međuvremenu nažalost otpao, međutim, Grka Kartoziju nikako se ne smije podcijeniti. Riječ je o nokauteru. To je jedan od onih mečeva gdje Filip može mnogo toga izgubiti, a malo toga dobiti. Ako ga Filip pobijedi, neki će reći da je to bilo očekivano, a ako izgubi, čudit će se kako je izgubio od boksača s manjim skorom. No, bez obzira na to, Filip mora ostati aktivan jer je na putu prema tituli i ne smije ispasti iz ciklusa treninga i borbi. Sve će se to isplatiti jednog dana”, rekao je Željko Karajica, menadžer Filipa Hrgovića.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvadeset − 9 =