Filip Hrgović protiv Joshue? Eddie Hearn tvrdi da je i to moguće

Jedan od najpoznatijih boksačkih promotora na svijetu iznio je četiri moguća protivnika za Joshuu...

foto-screenshot
Podijeli

Dobra stvar za svjetski boks jeste to što Anthony Joshua nije klonuo duhom nakon novog poraza od Usyka i planira nastaviti svoju karijeru. Nekako se kroz godine ustalilo u boksu da se vrhunske boksače otpisuje već nakon jednog ili dva poraza, a nema razloga da 33-godišnji Joshua ne izbori novu priliku za osvajanje svjetske titule.

Dodamo li da je Joshua i dalje vjerojatno najveća zvijezda kad je boksačka teška kategorija u pitanju, dobrih mečeva za njega neće faliti. Tyson Fury trenutno je glavni favorit za njegovog protivnika, a bio bi to obračun za WBC-ovu titulu svjetskog prvaka.

Joshuin promotorski tim predvođen Eddiejem Hearnom svjestan je kako su pregovori s Furyjem uvijek mukotrpni i nikad se ne zna što će ‘‘Gypsy Kingu‘‘ pasti na pamet u zadanom trenutku. Fury se jedan dan budi umirovljen, a već popodne proziva Usyka ili Joshuu i totalno je nepredvidljiv.

Jasno je kako Joshua i njegov tim moraju imati spremne i rezervne varijante. Eddie Hearn tvrdi kako Joshuu ne zanimaju protivnici kroz koje bi lakoćom prošao i ne nude gotovo nikakav rizik. AJ je i dalje željan izazova, a Hearn je naveo i konkretna imena koja vide kao zanimljive protivnike.

 


Podijeli