Hrgović izanalizirao Bookera: ‘Uspavat ću ga, ali jedan podatak sam po sebi govori koliko je neugodan’

Najbolji hrvatski boksač puca od samopouzdanja uoči novog boksačkog izazova...

Podijeli

‘El Animal’ i Rydell najavili su teškaški okršaj koji nas čeka ovoga vikenda…

Hrvatski boksač Filip Hrgović izjavio je da je spreman i uvjeren u pobjedu protiv 39-godišnjeg Amerikanca Rydella Bookera, njegovog suparnika u 12. profesionalnom meču, koji je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu u predgrađu Miamija…

Bookeru će to biti 30. borba u karijeri, a u dosadašnjih 29 nastupa ostvario je 26 pobjeda uz tri poraza odlukom sudaca.

“Booker je opasan borac. Ima dosta iskustva u boksačkoj karijeri. Do sad je nokautirao 13 protivnika, a nikad nije bio nokautiran. To samo po sebi govori koliko je neugodan u ringu”, izjavio je 28-godišnji borac iz zagrebačke Dubrave koji u ring donosi 11 pobjeda iz isto toliko mečeva, od kojih je devet završio nokautom.

Posljednju borbu Hrgović je imao prije nešto više od mjesec dana u Danskoj, kad je “na spavanje” poslao Gruzijca s grčkom putovnicom Alexandrea Kartoziju.

Nakon te borbe “El Animal” je izjavio da će Booker biti opasniji suparnik. No, Hrgović je prepun samopouzdanja uoči subotnjeg nastupa u Seminole Hard Rock Hotelu na Floridi.

“Već sam sparirao s njim, tako da je možda i uočio neke moje slabosti. Međutim, o kojem god boksaču bila riječ, pripremama uvijek pristupam profesionalno, osjećam se spremno i siguran sam u pobjedu. Brži sam i jači borac. Gladan sam pobjeda. Booker će prvi put osjetiti kako je zaspati u ringu”, poručio je Filip “El Animal” Hrgović, vlasnik pojasa međunarodnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here