HOĆE LI ZA OVO ITKO ODGOVARATI?”NIŠTA NIJE SLUČAJNO”…5.kolovoza 2020 u Puli YU traka 1.veljače 2021 u Petrinji YU traka!! Tko to podriva Hrvatski Ustav?

Tko je za ovaj nemili slučaj odgovoran?...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U kulturnim, civiliziranim zemljama i onim koje drže do sebe i svoga identiteta, ovakvi se nemili slučajevi nikad ne mogu dogoditi, propustima odgovornih, jer bi isti za ovakve propuste odgovarali. No, i Hrvatska je članica EU i kao takva bi se morala ponašati u skladu sa Ustavom i uljuđenim normama, čuvajući i strogo pazeći na svoj identitet i svoja državna i nacionalna obilježja, što Hrvatska zastava sigurno je…. nemara i nepoštivanja Ustava RH

Ali…Kad se sve sabere, izdvajamo samo dva slučaja “nemara” i nepoštivanja Ustava RH

“NIŠTA NIJE SLUČAJNO”5.kolovoza 2020 u Puli YU traka 1.veljače 2021 u Petrinji YU traka!! U Petrinji se dvije ploče nalaze već punih mjesec dana, a da nitko iz Nacionalnog stožera kojem je na čelu Tomo Medved nije primijetio da se tu radi o ex jugoslavenskoj zastavi, a ne o Hrvatskoj, kako to MORA biti? Tko to podriva Hrvatski Ustav!! Hoće li itko za ovaj slučaj odgovarati? Netko mora biti taj tko će javnosti reći o čemu se tu radi. Živimo li mi u ex yugoslaviji ili u nezavisnoj, samostalnoj i demokratskoj državi Hrvatskoj?!Je li ploča postavljena prije nego što je Tomo Medved postao šef , a dok je šef bio Damir Trut? Tko je naručio ovu ploču…= Sve je to lako doznati uz samo malo domoljubne volje i želje da se ovakve jako ružne stvari više nikad ne događaju u Hrvatskoj…

TKO JE OKRENUO HRVATSKU TROBOJNICU? Ploča Operativnog stožera u Petrinji s ‘yugo’ bojama. A da nitko ni riječi iz sabora i Vlade ni oporbenih strančica nije riječi rekao na ovo iako smo ih upozorili. Tko je za ovaj nemili slučaj odgovoran?

U Puli se dogodio potpuno ISTI “slučaj” 5 kolovoza , kad se na obljetnici za hrvatske branitelje postavila, također traka sa YU i talijanskim oznakama a ne sa Hrvatskim kako to MORA biti u samostalnoj, nezavisnoj i demokratskoj državi Hrvatskoj, stečenoj na muci i krvi hrvatskih branitelja, ubijenih civila, staraca i djece u srbočetničkoj agresiji na nenaoružan i miran hrvatski narod, a sve u cilju stvaranja tzv velike srbije.

Ovo je strašno!

Pula-yugoslavenske boje na zastavi za hrvatske branitelje u Hrvatskoj .Tko to podriva Ustav RH i ostaje nekažnjen za ove namjerno tempiranje provokacije na hrvatskim obljetnicama. A da nitko ni riječi iz sabora i Vlade nije rekao na ovo iako smo ih upozorili.Tko je za ovaj nemili slučaj odgovoran?

Koje su to strukture koje i dalje podrivaju hrvatski Ustav i misle da još žive u ex yugoslaviji? Zašto se na ovaj nemili slučaj nije javio nitko od vladajućih i  iz tzv domoljubnih opcija, iako su svi oni upoznati sa ovim nemilim slučajem.

Braniteljski portal je javno pisao o ovom nemilom događaju, a tek nakon što smo upozorili neke ljude u Nacionalnom stožeru, rekli su nam da su maknuli dvije ploče sa YU oznakama na sebi koje su u znaku ex yugoslavije.

Na području Petrinje nalazile su se dvije ploče sa ex YUGOSLAVENSKIM BOJAMA ZASTAVE.Tko je odgovoran?

Tražimo odgovor na ova pitanja jer ovo više nisu slučajnosti.

U Hrvatskoj , kao i inače, nikada nitko od “kapitalaca” nije krivac, ako se radi o većim stvarima, kao što je korupcija, kriminal, korumpirano pravosuđe, o čemu hrvatsku non stop izviještava i upozorava Transparency internationalal, a ovo sa vijencima i pločama sa zastavama ex yuge je nacionalni problem i za njega postoji krivac koji , po svemu sudeći, namjerno ruje i gura yu zastavu, samo kako bi i nadalje njihov yu mentalni sklop bio zadovoljen.

No, ovo za zastavama je slučaj koji službe i policija MORAJU ispitati te pronaći prave krivce, jer se ovakvim pojavama daju krila i vjetar u leđa, aboliranim četnicima i (bombašima na HEP-ove djelatnike) koji će po novom zakonu o civilnim žrtvama dobiti svoj dio kolača, kojeg će im osigurati Hrvatska država protiv koje su se oni za svoju tvorevinu sao krajinu borili.

T.H.Vezane vijesti;

NOVO (FOTO)PROVJERILI SMO-NIJE BILA MONTAŽA! Nakon objave cijela je tabla sa yugo bojama odmah maknuta. Maknuli smo ploču, poručili su iz Nacionalnog stožera!!

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + sedam =