Podijeli

U postu koji je Ivan Anić ogorčeno na svom Facebooku konstatirao poraznu činjenicu koja se nekidan na nezamisliv način i bez ikakvog otpora od tzv. hrvatskih domoljuba i hrvatskih branitelja-odigrala u prijestolnici Hrvata Zagrebu pod pokroviteljstvom kontraverznog političkog i inog kameleona Milana Bandića, sažeta je se sva bijeda hrvatskih tzv. domoljubaca…

-(FOTO-VIDEO) Obilježena 25. obljetnica pogibije Damira Tomljanovića Gavrana…

U danima kad smo obilježavali obljetnicu smrti našeg viteza Damira Tomljenovića Gavrana , koji je poginuo od srpskog metka , u centru Zagreba u katedrali kulture proslavljaju se Dani vojske Republike Srbije .

Zacijelo je tamo prikazano i oružje kojim su ubili našeg viteza i mnoge druge sokolove ,koji su branili svoj dom ,od velikosrpske i četničke bagre .
Toliko poniženja i toliko uvreda ,za svakog istinskog Hrvata , u jednom tjednu , čovjek ne može zamisliti .

Pitam se hoće li ova katedrala kulture Muzej Mimara , pući od srama ,kad se ne srame oni kojima smo dali na upravljanje Domovinu i grad Zagreb .

Sramim se i povrijeđen sam ovakvim sramotnim činima.

I.A.


Podijeli

3 KOMENTARI

  1. Koju picku materinu radi nad ministar obrane i branitelja? Koju picku materinu istog trena nisu izašli iz te veleizdajnicke vlade u kojoj su ministri. Jel i jednog i drugog sramota i stid hrvatske mladosti koja je izginila i njihove obitelji. Niko se nije naša od udruga ni novinara pitati ih jesu oni normalni i moralni. SRAMITE se oba šta ste presutili u ime svakog hrvatskog momka i cure koji su život dali za hrvatsku. Ovo vam je najveća sramota i jad i cemer koji ste sebi,a i nama veteranima učinili. Ubijte se oba dva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devetnaest + sedamnaest =