HNS poziva na fer i korektno navijanje za Hrvatsku

Osim toga, HNS podsjeća da kao organizator utakmice zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente...

HNS je pozvao navijače na korektno navijanje na večerašnjoj utakmici protiv Grčke.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Hrvatski nogometni savez izražava dobrodošlicu na maksimirski stadion svim navijačima koji će danas bodriti hrvatsku reprezentaciju protiv Grčke u sklopu doigravanja Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine, objavljeno je na službenim stranicama HNS-a.

“Pozivamo sve navijače da na stadion Maksimir krenu na vrijeme kako bi izbjegli gužve na ulascima te pritom pozivamo na strpljivost kod kontrole ulaza. Veseli nas izniman interes navijača za susret protiv Grčke i činjenica da će Vatrene bodriti praktički puni Maksimir. Za ulaz gledatelja na stadion Maksimir bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi. Stadion se otvara u 18:45 sati te smo pripremili kvalitetne ugostiteljske sadržaje što je još jedan razlog da na stadion dođete ranije”, navodi HNS.

Osim toga, HNS podsjeća da kao organizator utakmice zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

HNS je pozvao navijače na korektno navijanje na večerašnjoj utakmici protiv Grčke.

“Pozivamo sve gledatelje da svojim fer i korektnim navijanjem pomognu Vatrenima doći do važne pobjede u nogometnom spektaklu protiv Grčke. Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima.”

Osim toga, u objavi stoji da “na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrani i piću, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima” i da “neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe”.

D.J.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •