HEJ, GOSPODINE PLENKOVIĆU, DOVELI STE NAS DO MASOVNOG IZLASKA NA ULICE!

Gospodine Plenkoviću, kad smo se mnogo puta, a uvijek uljudno i demokratski, obraćali Vama i ministrici Divjak, nedemokratski nam nijednom niste odgovorili; sad ćemo – opet demokratski – izaći na ulice, a Vi onda birajte hoćete li odgovoriti demokratski ili nedemokratski...

Naš je Ekspertni tim uočio da je povijest hrvatskoga Domovinskoga rata krajnje minimizirana u osnovnim školam,a u gimnazijama je uopće nema! ...
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Hej, gospodine Plenkoviću, doveli ste nas do izlaska na ulice!

Povodom izbacivanja nastave povijesti iz općeobrazovnih predmeta u strukovnim školama u Hrvatskoj, Hrvatski sveučilišni sindikat u utorak je poslao priopćenje za javnost (https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kad-majka-postane-maceha-struka-se-pobunila-zbog-izbacivanja-povijesti-iz-opceobrazovnih-predmeta-u-strukovnim-skolama-1226512/), jer se stvarno radi o zločinu nad hrvatskim narodom! Čestitamo hrvatskom sveučilišnom sindikatu i stavljamo mu se na raspolaganje!

Iz njegova priopćenja citiramo rečenicu koja sve govori:

„U GLOBALIZMU KOJEG SVJEDOČIMO OVIME SE KIDAJU POVEZNICE S DRUŠTVOM I NARODOM KOJEM DJECA KOJA POHAĐAJU OVE ŠKOLE PRIPADAJU.“

Sindikat je pristojan, obziran i politički korektan, pa nije otvoreno rekao da je izbacivanje hrvatske povijesti iz hrvatskih škola duboko protuhrvatski potez, ravan bilo kojem obliku veleizdaje.

To sada mi ovdje otvoreno kažemo.

I pozivamo premijera Plenkovića i ministricu Divjak da se očituju, ispričaju i pogrešku poprave. Ako to ne učine, smatrat ćemo ih samo izvršiteljima nalodgodavaca iz Brisela prema kojima ne treba imati skoro nikakav politički ili uljudbeni obzir.

Ali to nije sve!

Naš je Ekspertni tim uočio da je povijest hrvatskoga obrambenog Domovinskoga rata krajnje minimizirana u osnovnim školama, a u gimnazijama je uopće nema! Uznemirila su nas pisanja, izjave, inicijative, i udžbenici osoba poput Dejana Jovića i Snježane Koren, osoba koje su izravno (Koren) uključene u reformu ili za nju rade (Jović, udžbenik povijesti). Kad se sve skupa zbroji, vidimo da se pred našim očima odvija protuhrvatska subverzija nesagledivih razmjera i posljedica!

Dok hrvatski učenici u sa svjetskih takmičenja u znanju donose nebrojene medalje, Divjak i njezini trube da su nam škole zastarjele i loše; kad kažu da će njihova reforma spasiti i djecu i Hrvatsku, oni iz programa izbacuju hrvatsku povijest a u hrvatski jezik guraju petparačke pisce, psovke i prljavštinu do pedofilije! Ljudi su to vidjeli i prosvjedovali su, opominjali i recenzirali, ali sve je to zanemareno i protuhrvatska politika provodi se u djelo.

Bili smo pošteni i kulturni i premijeru i ministrici obraćali smo se mnogo puta, posredno preko našega portala i neposredno poštom i e-mailovima. Tražili smo objašnjenja i informacije, izražavali sumnju u vjerodostojnost recenzijskog postupka, predlagali i tražili konkretne stvari, molili, apelirali i davali do znanja duboku zabrinutost.

Nikad nismo dobili ni jedan jedini odgovor, posredno ni neposredno.

Ali nikada ne ćemo dopustiti da se hrvatska povijest izbaci iz programa i jedne hrvatske škole i da ta hrvatska povijest ne sadrži istinu o Domovinskom ratu zapisanu u hrvatskom U stavu i saborskoj Deklaraciji o Domovinskom ratu!

Zato sada kažemo:

Gospodine Plenkoviću, kad smo se mnogo puta, a uvijek uljudno i demokratski, obraćali Vama i ministrici Divjak, nedemokratski nam nijednom niste odgovorili; sad ćemo – opet demokratski – izaći na ulice, a Vi onda birajte hoćete li odgovoriti demokratski ili nedemokratski. Ali morat ćete odgovoriti. Sigurno! Jer svojim neodgovaranjima na naše pristojne i demokratske upite vi ćete samo pokazati da smo potpuno u pravu, što se tiče vašeg poslušničkog odrađivanja zadane vam zadaće iz Brisela.

Znanstveni tim-Braniteljski portal


Napomena;

Ovih dana Braniteljski portal i njegov Znanstveni tim će objaviti relevantan odnos nove školske reforme i gospodarskih potreba!


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

10 KOMENTARI

 1. Sve ove afere proizvode se kao na filmskoj traci da se prikrije stvarno djelovanje i sve ono što odrađuju za svoje Euronalogodavce. Hrvatska šutnja je već povijesno poznata i stvarno je krajnje vrijeme da se stane na kraj Plenkovičevoj samovolji. Pod Žurno svi na ulice i referendumom tražiti provedbu lustracije na svim područjima života u Hrvatskoj od najnižih do najviših razina politike i ekonomije!!!!!!!

 2. anemična pederčino u usta te jebem sa cijelom bruxeless i minken bojnom…cudim se i ovom glupom narodu da se 15 godina nisu u stanju dignut da vas se pobije sva izdajnicka govna majku vam jebem odvratnu i ljigavu

 3. U Republici Hrvatskoj se pojavila nova politička stranka koja se zove SPIS-Stranka Pravednsti I Sigurnosti koja se zalaže i bori za svoj Hrvatski narod i svoju domovinu protiv jugoslavena,komunista i onih koji ne vole našu Hrvatsku zato pokažimo da nas ima koji smo pravi domoljubi ? svi jer ova stranka je usmjerena domoljublju i prema desnome centru. hvala na svakome ? od ❤!https://www.facebook.com/Spis.HR/?ref=br_rs

 4. Tako je to kada se vlast odnarodi! Kada vlast ne sluša volju naroda, nego je sama sebi svrha! A lijepo u Ustavu RH piše” U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu”

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 10 =