HAZU transparentno i dokumentirano odgovorila Braniteljskom portalu…očekujemo transparentan odgovor i od ministrice MZO Blaženke Divjak!

Nadamo se i vjerujemo da će i ministrica MZO gđa. Blaženka Divjak javno obznaniti imena ustanova i znanstvenika stranih recenzenata što je i za očekivati s obzirom da sama ministrica Divjak često naglašava da sve radi transparentno...

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je časna Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti odgovorila na naše upite je li od ministrice Divjak dobila na recenziju kurikul predmeta Povijest i Hrvatski jezik (dobila je), te koji su recenzenti odabrani za ocjenu toga materijala.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Poštovani čitatelji Braniteljskoga portala, hrvatski domoljubi i vitezovi, koji imate ista ljudska prava kao i svi drugi građani Svete, jedine i Vječne Republike Hrvatske!

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je časna Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) odgovorila na naše upite je li od ministrice Divjak dobila na recenziju kurikul predmeta Povijest i Hrvatski jezik (dobila je!), te koji su recenzenti odabrani za ocjenu toga materijala.

-UREDNIŠTVO: Je li HAZU od gđe ministrice Blaženke Divjak dobila na recenziju kurikule predmeta Povijest i Hrvatski jezik?

Zahvala Uredu za odnose s javnošću i medije HAZU…Zahvala g. Marijan Lipovac na uljuđenom i brzom odgovoru.

Nadamo se i vjerujemo da će i ministrica MZO gđa. Blaženka Divjak javno obznaniti imena ustanova i znanstvenika stranih recenzenata što je i za očekivati s obzirom da sama ministrica Divjak često naglašava da sve radi transparentno.


U prilogu cijeli dokument HAZU s imenima recenzenata,redosljedom;

Dokument-HAZU/Popis članova radnih skupina za recenziju prijedloga nacionalnih dokumenata nastavnih predmeta Povijest i Hrvatski jezik!

Zahvaljujemo našoj hrvatskoj HAZU na odgovoru i otvorenosti!

Recenzija HAZU za ta dva iznimno važna predmeta ključna je za budućnost Hrvatske, jer se inozemnim recenzijama ne može vjerovati. Mi se i dalje bojimo da je ministrica Divjak izabrala recenzente povezane s tandemom Budak-Jokić. Pozivamo je da ovdje iznese imena i dokaze stručnosti tih recenzenata za HRVATSKU povijest i za HRVATSKI jezik. Dotad joj ne možemo vjerovati…A HAZU, hvala Bogu, možemo.

Nadamo se i vjerujemo da će i ministrica MZO gđa. Blaženka Divjak kao i HAZU javno i transparentno obznaniti imena ustanova i znanstvenika stranih recenzenata, što je i za očekivati s obzirom da sama ministrica često naglašava da sve radi transparentno!?

Koristimo se ovom prilikom da recenzentima koje je odabrala HAZU ponovimo naše traženje da se u predmetu Povijest, broj sati za povijest obrambenog Domovinskoga rata BAREM UDVOSTRUČI.

-Sadašnji broj sati uvredljivo je i protuhrvatski i protuznanstveno mali!

-Bude li potrebno, prijedlog možemo dati sa svim detaljima!

-Zapravo bi nama bila čast, a HAZU na korist da nas se u tom poslu konzultira!

-Ponavljamo, hvalu HAZU i pozdravljamo vitezove hrvatske, koji se nikad ne predaju.


S poštovanjem,dolje potpisani

Uredništvo Braniteljskog portala… e-mail (kontakt@braniteljski-portal.com)
e-mail ( braniteljskiportalhr@gmail.com)

Ivica Arbanas – jedan od zapovjednika obrane Vukovara – zapovjednik Gardijske Bojne Termiti
Ante Katić Jeri – zapovjednik 115. Imotske Brigade HV-e
Ilija Vučemilović – zapovjednik bojne 1. Gardijske Brigade Tigrovi
Darko Banić – zapovjednik 7. Domobranske Pukovnije
Boris Klapirić Boća – zapovjednik Satnije Imotske Bojne 4.GBR
Stevo Šimunović Stiv – zapovjednik Bojne 7. Gardijske Brigade
Ante Reljanović Badžo – Diverzantski Vod 113. i 142. Brigade
Roko Mijić – zapovjednik 142. Drniške Brigade HV-e i Z. zapovjednika OG Sinj
Branimir Petričević Iso – Ratni zapovjednik Vojnog Središta za obuku-Petar Berisavić
Željko Petko – Zapovjednik oklopne bojne 4. Gbr
Pukovnik Ivica Pandža-Orkan– načelnik stožera 17.pukovnije Sunja

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •