VIDEO Hasanbegović o posjetu Arkanovog suradnika: ‘Sasvim u duhu Bandićevih palanačkih estetsko-političkih kriterija’

Foto: Fah, snimka zaslona, fotomontaža
Podijeli

Zlatko Hasanbegović, zastupnik Nezavisnih za Hrvatsku u Gradskoj skupštini Grada Zagreba uputio je oštre kritike na račun zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zbog upućenog poziva Draganu Markoviću Palmi…

-PROČITAJTE OVDJE-Dosije Palma: Rabadžija, zločinac, političar i tajkun

“Zagrebačko-jagodinski susret na vrhu je sasvim u duhu Bandićevih palanačkih estetsko-političkih kriterija. Nakon Jagodine, na redu su Šabac, Loznica, Leskovac i Bajna Bašta. U prvi mah sam mislio da je vijest o posjetu Palme šala”, kazao je Hasanbegović.

Također se osvrnuo na politiku Ive Josipovića za koju smatra da ju je nastavio Bandić.

“Bandić samo nastavlja politiku Ive Josipovića koji je svirao u Banja Luci glasovir Miloradu Dodiku, a primio je u Zagrebu i Borisa Tadića koji mu je donio protuhrvatski pamflet časopis Zenit”, smatra Hasanbegović.

Poručio je da je siguran da će zagrebačke LGBTQ udruge u znak prosvjeda u proračun vratiti novac dobiven od Grada Zagreba budući da je Palma istaknuti verbalni homofob.

“Palma je Titov gardist, pa će i tu naći poveznicu s Bandićem”, zaključio je Hasanbegović za 24 sata.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ”u ime svih Zagrepčana i svoje osobno ime” uputio je Draganu Markoviću Palmi najsrdačnije pozdrave i pozvao ga u Zagreb, a ovaj političar pozivu se i odazvao te je u petak, 2. studenog doputovao u hrvatsku metropolu.

Arkanov suradnik koji Oluju smatra genocidom

Inače, ovaj političar bio je gradonačelnik Jagodine, a sada je predsjednik skupštine tog grada u Srbiji i predsjednik stranke Jedinstvena Srbija. Palma je poznat po bliskoj suradnji s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom s kojim je 1993. godine osnovao Stranku srpskog jedinstva.

Na novinarska pitanja o Arkanu nakon sastanka s Bandićem nije htio odgovarati, a unatoč činjenici da je s ovim ratnim zločincem stranku osnovao ’93., novinarima je kazao da je u politiku ušao tek 1995. godine, donosi narod.hr.

Vrijedi spomenuti i kako je Palma uoči ovogodišnje obljetnice Oluje prozvao hrvatsku predsjednicu zbog odlikovanja uručenih hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

“Gotovini i Markaču mesto je u zatvoru, a ne na svečanosti proslave Oluje, gde će biti odlikovani za počinjeni ratni zločin. Haški tribunal treba da se stidi, jer je sudio samo Srbima,a ne po pravu i pravdi. Kolinda Grabar Kitarović je Tuđmanov naslednik u rukavicama”, kazao je Marković te dodao kako “Hrvati slave Oluju tijekom koje su ubijali nemoćne, stare, žene, djecu, koji su u kolonama bježali od ustaša u Srbiju”.

Bandiću, čini se, ove činjenice ne smetaju pa je tako kazao da svatko ima svoj put. To su divni ljudi, rekao je Bandić, kojem nisu strani odlacsi u Srbiju na tulume, kao ni susretanja u Austriji po nekim šoping centrima sa nekakvim kontraverznim srbima ,uz obilata čašćenja i trošenja na poklone…

-PROČITAJTE OVDJE-Dosije Palma: Rabadžija, zločinac, političar i tajkun

Ni jedna se braniteljska udruga nije usprotivila dolasku ovog kontraverznog srbina koji VRA Oluju naziva genocidnom.Sramotno da ne može sramotnije.

Zanimljivo je da se niti jedna braniteljska udruga nije usprotivila dolasku ovog neuglednog lika i mrzitelja Hrvata-Dragana Markovića Palme koji je poznat po bliskoj suradnji s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom s kojim je 1993. godine osnovao Stranku srpskog jedinstva.A kako bi i bile kad ih je više od polovice (čast iznimkama) na Bandićevim jaslama- pa ne smiju pisnuti da se “gazda” Milan ne bi slučajno naljutio i zavrnuo im špinu.


EVO KOGA JE PRIMIO MILAN BANDIĆ I REKAO DA JE DIVAN ČOVJEK

-PROČITAJTE OVDJE-Dosije Palma: Rabadžija, zločinac, političar i tajkun

VIŠE O PALMI -OVDJE-KLIKNI NA FOTO

Arkan i Palma

 


Podijeli

Comments are closed.