Podijeli

Hajduk će protiv Varaždina na Poljudu napokon imati podršku svoje publike, a na stadion će moći po 30 posto kapaciteta svake tribine uz prednost vlasnicima godišnjih ulaznica…

Napokon je i Hajduk dočekao dan kad će na svoj stadion pustiti navijače. Protiv Varaždina će na teren moći gledatelji, a u prodaju su puštene ulaznice, po 30 posto kapaciteta svake tribine. Prednost, naravno, imaju pretplatnici.

“Sukladno odluci HNS-a i HZJZ-a u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica tj. 30% ukupnog kapaciteta svake tribine. U kvotu od 30% ulaze i pretplatnici koji imaju pravo prioriteta ulaska na svaku utakmicu s nazočnošću gledatelja.

Prva tri dana (od utorka 22.9 do četvrtka 24.9. u 23:59) pravo kupnje imaju isključivo članovi Kluba. Od petka 25.9. preostale ulaznice će biti u slobodnoj prodaji. Vaš članski broj je ujedno i kod kojim možete iskoristiti prvenstvo kupnje karte za utakmicu u nedjelju.

Za one koji će se tek učlaniti: Nakon što postanete član pravo prvenstva kupnje možete odmah koristiti, ako se učlanjujete u Odjelu za članstvo. Ako se učlanjujete online postoji mogućnost čekanja da se članstvo aktivira, a u tom slučaju možete poslati mail na clanstvo@hajduk.hr

Molimo sve navijače koji dolaze na utakmicu da uz svoju ulaznicu ili pretplatu ponesu i važeći identifikacijski dokument u svrhu provjere identiteta zbog epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi uslijed pandemije koronavirusa”, stoji u službenoj obavijesti splitskog kluba.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × dva =