“Građanski rat”? Nije! MIŠIĆ DO U DETALJE OPISAO POTRESNO GOSTOVANJE KOD ACE ‘U sekundi shvaćam sad će počet provokacija, e Peđa koji si ti naivac’

Trebala je to biti samo obicna nedjelja,pijetet Mom Vukovaru,Skabrnji,onako iz srca mojoj domovini,ne ja ne on nego domovina...

screenshot/ Ne vjerujem dok brišem suze da ih nitko ne vidi On opet građanski rat
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon velikih prijepora koje su izazvala neumjesna i provokativna pitanja Aleksandra Stankovića u prošlotjednoj HRT-ovoj emisiji NU2- oglasio se i Stankovićev gost u povodu obljetnice pada Vukovara, Predrag Pedja Mišić koji je svima dao do znanja kako se osjećao dok ga je Aca Stanković smišljeno i degutantno provocirao zadirući u najosjetljivijie i privatne životne sudbine Mišićeve obitelji, usput mu spočitavajući da se u Hrvatskoj vodio “građanski” a ne obrambeni rat, na što je Mišić jasno odfgovarao ali je Stanković bio do te mjere uporan da je sve to u javnosti izazvalo buru reakcija koje se zasigurno neće stišati sve dok Stanković ne odstupi sa HRT…Danas u nedjelju, će se vidjeti hoće li Stanković voditi emisiju NU2. Ukoliko se to dogodi, doista se trebaju svi hrvatski građani, udruge i svi oni poreski obveznici od kojih HRT lijepo živi a koji ne žele ispasti budale, po onoj nekakvoj cajkaškoj “nemože nam nitko ništa”!?

Ne vjerujem, dok brišem suze da ih nitko ne vidi
On opet građanski rat…

U dosta emotivnom tekstu napisanom na svojem facebooku naslovljenom “Htio sam samo” Mišić je konačno javno progovorio o svojem viđenju vlastita gostovanja u prošlotjednoj Stankovićevoj emisiji, zbog koje će Stanković “biti maknut sa HRT”:

HTIO SAM SAMO
Trebala je to biti samo obicna nedjelja,pijetet Mom Vukovaru,Skabrnji,onako iz srca mojoj domovini,ne ja ne on nego domovina.
Ali uvijek me ucilo u zivotu ,palako pa sto bude biti ce.
Uvodni prilog ,mati ,brat tjera suze ali jbga nisam od kamena.
Nece narod zamjerit ,musku suzu
Pitanja za koje nemam odgovor,teze vake ,nake,ovo i ono.
U jednom trenutku gubi se,nema pitanja
Zasto Penava,ovo ,ono
U sekundi shvacam sad ce pocet provokacija
E Pedja koji si ti naivac
Sljedi
Brat ,gradjanski rat
Cujes li se s majkom
Penava ukinuo prjevoz
Gradjaski rat
Nevjerujem dok brisem suze da ih nitko ne vidi
On opet gradjanski rat
Ok
Nije
Nije
On opet gradjanski rat
Nije
A mogla je to biti samo jedna divna prica
Kao i uvodna pjesma
O divni moj Vukovaru ti

G.S.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •