Podijeli
 • 177
 •  
 •  
 •  
 •  
  177
  Shares

U današnjoj HTV-ovoj emisiji Nu2 Ace Stankovića, ponovo gost koji je opleo po hrvatskoj u tri čina. Glumac kao gost, umjesto o radu i djelovanju te svojim predstavama, ovaj ko zadnji klošar zajedno sa voditeljem Acom, koji se na Trifunovićeve pijanske bljuvotine topio ko slkadoled na suncu o ustašama i samo o ustašama. Vidljivo da je dobro upućen u sve ono što četnicima ili srbima ide u prilog, samo je iskoristio priliku i na hrvatskoj nacionalnoj Tv, koju svi mi građani hrvatske uredno plaćamo, popljuvao sve redom hrvatske vrijednosti  ,od 1990 pa naovamo.

Dakako da u niti jednom trenutku ovaj lik, koji za sebe tvrdi da je “humanitarac”, nije spomenuo srpsku agresiju na Hrvatsku i žrtve hrvatskog naroda u srpskoj agresiji. Nije mu to ćelavi voditelj niti napomenuo, jer je za njih obadvojicu u Hrvatskoj bila “seljačka buna i građanski rat”, ustvrdio je to srpski gost , koji je više djelovao opušten od voditelja, koji ga je zaljubljeno i glupasto gledao i divio se svom istomišljeniku ne negirajući ni osporavajući tvrdnju srbina o seljačkoj buni u hrvatskoj a ne o agresiji srbije na nju.

Stoga jedno veliko “bravo za Trifunovića, bravo za Acu Stankovića”, a ti Hrvatski narode i nadalje bulji u ekran,plaćaj i uživaj u tom kako te sa tvoga nacionalnog Tv ekrana pljuju dva kronična mrzitelja svih onih koji su ovoj dvojici uskratili njihovu yugu i stvorili samostalnu i nezavisnu državu Hrvatsku, i samo ti narode i dalje piskaraj po facebooku i društvenim mrežama, umjesto da se tom ćelavom Aci jednom kaže dosta. Da mu se masovno dođe pred zgradu naše HRT i ne dozvoli mu se ulazak u istu, te ga se lagano isprati na prvi autobus za srbiju, pa neka tamo, ukoliko dobije nekakvu emisiju, dovodi u njihovu Tv “ustaše” da seru po srbima, pa da vidimo koliko bi se zgrijao u tom srpskom studiju.

Aco, vrijeme ti je očito prošlo i ne pale više te tvoje smišljene i u zasebnoj kuhinji pripremane emisijice, kojima više ne možeš mazati oči i tako umornim hrvatskim gledateljima od bljuvotina koje im pruža takozvana “nacionalna” HRT koja je ovaj put imala čak i za putne troškove putovanja u srbiju “veličanstvenoj i neponovljivoj” Majči Sever, koju je prefrigani srbin Trifunović usput u srbiji dobro izmasirao.

“Kaže da su ustašama potrebni četnici, a četnicima ustaše i onda komentira ploču u Jasenovcu, zločine itd. Gledajući ovu emisiju moglo bi se rezimirati da su partizanima potrebni i četnici i ustaše”, primijetio je jedan gledatelj emsije Nedjeljom u 2, dok je jedna komentatorica samo napisala: “Sramota. Kad ćeš dovesti Šešelja?”.

Gost HTV-ove emisije ‘Nedjeljom u dva’ bio je srpski glumac Sergej Trifunović. Tema su bili hrvatsko-srpski odnosi, a cijela se priča na kraju svela na razdoblje NDH-a i logor Jasenovac, jer Hrvatska, tvrdi taj srpski glumac, još nije, poput Njemačke, doživjela katarzu.

Naime, Trifunović je u uvodu predstavljen kao veliki kritičar ratnog zločinca Vojislava Šešelja, no njegov gnjusni skup u Hrtkovcima ove nedjelje spomenut je tek usput i priča se opet fokusirala na NDH i ustaške zločine.

Čini se da nisu svi gledatelji dobro reagirali na izbor gosta i tema o kojima je u emisiji bilo riječi, pa su tako na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2 osvanuli brojni negativni komentari.

 

“Kaže da su ustašama potrebni četnici, a četnicima ustaše i onda komentira ploču u Jasenovcu, zločine itd. Gledajući ovu emisiju moglo bi se rezimirati da su partizanima potrebni i četnici i ustaše”, primijetio je drugi gledatelj, dok je jedna komentatorica samo napisala: “Sramota.Kad ćeš dovesti Šešelja?”.

Neki su razdvojili zanimanje i talent Stankovićeva gosta od njegovih društveno-političkih promišljanja, pa jedan kometar glasi: “Trifunović je genijalan glumac i trebao bi se držati glume. Ove neviđene besmislice, neukusne izjave i smiješne povijesne činjenice su mu nepotrebne”.

“Nevjerojatno, a istinito je da su ‘domaći’ mediji postali platforma za pljuvanje Hrvatske u svijetu, da se svim sredstvima koriste kako bi sve ono steknuto tijekom obrane u Domovinskom ratu ocrnili i prikazali u negativnom kontekstu. Prvenstveno mi nije jasno kako se to dozvoljava HRT-u i Hini. Dno dna”, glasi još jedan komentar, a jedan gledatelj Stankovićeve emisije naveo je pet točaka koje u nedjeljnoj emisiji drži spornima:

“1. Stankoviću i Trifunoviću, ne, hrvatski i srpski jezik nisu isti!
2. U Srbiji postoji četnički pokret, u Hrvatskoj NE postoji ustaški.
3. Srpska četnička čizma je gazila hrvatsko tlo a ne obrnuto.
4. Srpska politika prema Hrvatskoj i svim srpskim susjedima je uvijek u svojoj srži, bila i ostala, fašistoidna i genocidna!!!
5. Gost – dno dna, kao i voditelj!”

K.O. O.


Podijeli
 • 177
 •  
 •  
 •  
 •  
  177
  Shares

36 KOMENTARI

 1. Jebem im sve po spisku HRT uredniku onom ko to dozvoljava da takve nakarade nastupaju na drzavnoj HRT koju mi gradani financiramo.Stankovicu stoko srpaka prestani maltretirati gradane hrvatske i ponizavati pljuvati po drzavi Hrvatskoj koja te drzi hrani i trpi.Jeboli vam sve ustase sve po spisku tebi i tvom srbo cetniu stoko smrdljiva.Nece dugo biti oci na vlasti koji ti dozvoljavaju da seres po hrvatskoj bice ubrzo LUSTRACIJA za sve vas.
  ZDS

 2. Lako bi mi sa Stankovićem i ovom ovinarkom laureatkinjom ko joj dade?A di su ovi drugi.Nema tu ništa dobra .Stanković je mrzitelj Hrvatske ne kritičar koji želi da bude bolje.A takovih ima x.To se valjda nakalemi dok si još u jajima

 3. … izgleda da stanovnici hrvatske uzivaju u ”srpskim orgijama” svake nedjelje kada dozvole ovaj criminal na drzavnoj televiziji koju oni financiraju – ovo se nigdje u svijetu nebi moglo odigrati! Goni bandu sve do pakla…

 4. Ovo je prislo svaku mjeru i bezobraluk ,za pobljuvati -povratiti nedjeljni rucak ,a tek nekultura ,vrtenje na onoj sjedalici ,sto nebi ni djete u vrticu ,sramota za TV ,sa ovakvim nedolicnim ponasanjem ,nekulturom i razgovorom ,pokazuju koliko nepostuje ,necijene i omalovazavaju razum Hrvatskog covjeka i zemlje koja ih je primila ugostila .i koja ih financira

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here