Bačić i 5. kolovoz-GLAZBA U TREĆEM PLANU: Lidija Bačić Lille uzvraća udarac: nakon što su joj popljuvali donje rublje na festivalu, objavila ‘podsjetnik za sve hejtere’

Bilo bi zanimljivo doći do spoznaje na koji je način baš ona odabrana da sa Škorom dođe u Knin i tko je to odlučio...Evo pjesmica ili poskočica Škore i Bačić-hoćemo li i ovo slušati u Kninu na proslavi Dana hrvatske pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja!?

LIDIJA BAČIĆ-MIROSLAV ŠKORO-screenshot Bilo bi zanimljivo doći do spoznaje na koji je način baš ona odabrana da sa Škorom dođe u Knin i tko je to odlučio.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

“Ona bi pjevala u Kninu 5. kolovoza na Dan hrvatske pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan svih hrvatskih branitelja”.

Sve o čemu se pričalo na CMC festivalu protekloga vikenda pretjerana je golišavost Lidije Bačić i suludi dekolte Nives Celzijus, a glazba je definitivno pala u drugi plan…

Voditeljica, spisateljica i pjevačica Celzijus uspjela si je čak srozati status koji je uživala u određenim krugovima, budući da nije mogla pokazati više nego što je. S grudima vani poslala je krivu poruku, kažu. No ona koju su “dočekali na nož” ipak je, i to uvjerljivo, Bačić.

LIDIJA BAČIĆ

Splićanka je lagano došla na pozornicu u grudnjaku i gaćicama, a to što je preko njih navukla mrežaste čarape nije odvratilo komentatore od iskazivanja bijesa. ‘Pa došla je pjevati pred djecu, nije ni mjesto ni vrijeme…’ – optužbe na račun neprimjerenosti nisu “kalale” dobar dio vikenda.
No Lille ustraje i stoji po svom; što se nje tiče “outfit” ni nakon pljuvanja po njemu nije ništa lošiji, a njena joj se scenska oprava još uvijek čini kao dobra ideja. Kako bi potkrijepila svoj stav objavila je danas na Instagramu i jedan “podsjetnik” za sve “hejtere”.

Lille uzvraća udarac: nakon što su joj popljuvali donje rublje na festivalu, objavila ‘podsjetnik za sve hejtere’…

Dobro bi bilo da Lidija preduhitri sve gore navedene uzore i na svoj idući koncert, na bini čvrsto usadi štangu i još se malo razgoliti, jer su velike vrućine. Svakako Lidija voli pokazati svoje raskošno tijelo prekriveno sa nešto malo krpica i neće joj biti lako nastupati u Kninu 5.kolovoza na obično, žestokoj vrućini, I TO JOŠ NA Danu veličanstvene hrvatske pobjede nad srbočetničkim i jugokomunističkim JNA agresorom gdje će biti veliki broj malene djece, starijih i onih koji se možda pale na ovakve glazbene performanse golišave “dive”…

Bilo bi zanimljivo doći do spoznaje na koji je način baš ona odabrana da sa Škorom dođe u Knin i tko je to odlučio. Ko zna , možda je to bio Škorin uvjet, jer je on svake godine imao veličanstven nastup u Podstrani gdje se za proslavu Oluje znalo okupito i po 30-40 000 ljudi!?

Međutim, po reakcijama hrvatskih branitelja na društvenim mrežama i portalima, Bačićka BAŠ I “nije baš dobrodošla” na ovu ozbiljnu i veličanstvenu CENTRALNU proslavu hrvatske pobjede. Uostalom ona i Škoro su snimili jednu pjesmicu ili poskočicu daleke 2013 koja je zapravo jedina koju je ovaj dvojac zajdno otpjevao, ukoliko nisu negdje po sokacima zajedno nastupali pa to nije zabilježeno.

Evo pjesmica ili poskočica Škore i Bačić-hoćemo li i ovo slušati u Kninu na proslavi Dana hrvatske pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja!?

Međutim, manje je važno tko će cupkati na bini od onog glavnog; Hoće li se dvojica hrvatskih generala Krstičević i Medved odlučiti na vraćanje cijele proslave tamo gdje se proslava pobjede nad agresorskom srbijom odvijali cijeli niz godina, na stadion NK Dinara, na kojem je prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđmn na kojega se generali često pozivaju, postrojio pobjedničku hrvatsku vojsku i tu se proslava odvijala. Odvijala se na stadionu NK Dinara sve dok na vlast nije došao SDP i ministrom obrane postao jedan od onih koji je također tada bio na stadionu, Ante kotromanović, ali je on i njegova svita sve to premjestila na nekih stotinjak metara kvadratnih, a prošle godine i na užo prostor , samoza odabrane, na kninskoj tvrđavi to je uradila ova sadašnja vlast. Je li napokon došlo vrijeme da se proslava vrati tamo gdje joj je mjesto. Među hrvatski narod, hrvatske branitelje i brojne hrvatice i hrvate koji tada dođu iz skoro svih zemalja svijeta po kojima su raseljeni, na proslavu pobjedničke VRA- OLUJA-nadam se da hoće!? No, sudeći prema liberalizaciji tzv konzervativne opcije HDZ može se svašta očekivati.

Na sceni je već duže vrijeme borba za povijest u kurikulu povijesti iz Domovinskog rata, kojom se ciljano želi relativizirati sve. Od srpskog agresora stvoriti pleme koje se na hrvatskom teritoriju lukom i strijelom potuklo sa dijelom jednog plemena po hrvatskim selima i sokacima i na taj način poslušno reći EU da je Hrvatska uspjela u pomirbi ta dva plemena ili dvije države,

No, to se zasigurno neće i nesmije dogoditi jer se prava istina dobro zna; Srbija je agresor na Hrvatsku, na nenaoružani hrvatski narod, što im je lijepo poručeno sa suđenja u Haagu, kad su oslobođeni naši generali po svim točkama optužnice, ali su izgleda hrvatski povijesničari zaspali ili ne smiju prdnuti zbog političkog skidanja glava ni prdnuti od “sadašnjeg autokratskog ponašanja jednog i jedinog velikog “vođe”, da kojim slučajem ne izgube svoje fotelje, a ministrica MZO Divjak i dalje ruje i radi po “svom.”.

S.L.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

3 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 16 =