General Glasnović poručio srpskom ministru obrane Vulinu: ‘Tko se tenka laća, limenkom se vraća’…Športski pozdrav…

“Športski pozdrav – jedan od Generala Pobjedničke Vojske Hrvatskog Naroda!”...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

“Drago mi je ćuti da nas nećete napasti jer na osnovu toga možete biti sigurni da nećete opet doživjeti poraz po matrici serijala svima poznatog američkog holivudskog Science Fiction Blockbustera koji se zove ‘TRANSFORMERS – Krenuli ste tenkom vratili se kući limenkom ili tko se tenka laća limenkom se vraća’.”, napisao je zastupnik i hrvatski general Željko Glasnović na svom Facebook profilu povodom oštrih riječi srbijanskog ministra Aleksandra Vulina upućenih povodom obilježavanja i proslave VRO Oluja. Objavu je Glasnović zaključio i dodao: “Športski pozdrav – jedan od Generala Pobjedničke Vojske Hrvatskog Naroda!”…

-Svjedočenje agenta KOS-a o ‘Oluji’ koje trebaju pročitati svi Hrvati,SPC, Pupovac, Vučić, ali i Srpski agresori…

Objava generala Glasnovića u cijelosti.

“Osvrnut ću se na dotičnog provokatora koji bi trebao biti na osnovu svojih dosadašnjih izjava u Hrvatskoj na listi “Persona non grata” :

Drago mi je ćuti da nas nećete napasti jer na osnovu toga možete biti sigurni da nećete opet doživjeti poraz po matrici serijala svima poznatog američkog holivudskog Science Fiction Blockbustera koji se zove “TRANSFORMERS – Krenuli ste tenkom vratili se kući limenkom ili tko se tenka laća limenkom se vraća”. A da ne zaboravimo činjenicu,one vaše tenkove koje nismo transformirali u otpad za recikliranje je tijekom bijega prema Banja Luki u panici nagazio svoj narod u izbjegličkoj koloni. Nisi tada imao prilike sudjelovati u čarobnom transformiranju tenkova koji su krenuli iz Beograda u okupaciju suverene države Hrvatske. A radiš svako malo na svojoj “prilici” koja će na kraju pasti na teret tvojih građana! Imaš pravo biti ponosan da sam ti se obratio u obliku teksta! Športski pozdrav – jedan od Generala Pobjedničke Vojske Hrvatskog Naroda!”

A.G.


Vezane vijesti;

-Svjedočenje agenta KOS-a o ‘Oluji’ koje trebaju pročitati svi Hrvati,SPC, Pupovac, Vučić, ali i Srpski agresori…


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva + šest =