Franković: Predsjednik Milanović omalovažava žrtvu koju je ovaj narod podnio da bi danas bili neovisni!…6.12.1991. kada je bilo najteže na Srđu su bile i postrojbe HOS-a!….

Identificirati HOS i njihovu ratnu oznaku koja je nosila natpis za dom spremni s fašizmom je pokušaj iskrivljavanja istine o Domovinskom ratu...6.12.1991. kada je bilo najteže između ostalih na Srđu su bile i postrojbe HOS-a. Došli su samo par dana prije iz Splita. Spremno su stali uz dubrovačke branitelje i obranili su naš Grad...

Podijeli

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković oglasio se na svom facebook profilu o današnjem Milanovićevom odlasku sa obljetnice Bljesak u Okučanima…

6.12.1991. kada je bilo najteže između ostalih na Srđu su bile i postrojbe HOS-a. Došli su samo par dana prije iz Splita. Spremno su stali uz dubrovačke branitelje i obranili su naš Grad. To je istina’, napisao je na društvenim mrežama dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuvši se na napuštanje mjesta obilježavanja VA ‘Bljesak’ predsjednika RH Zorana Milanovića.

‘Identificirati HOS i njihovu ratnu oznaku koja je nosila natpis za dom spremni s fašizmom je pokušaj iskrivljavanja istine o Domovinskom ratu. Osuđujem sve fašističke i komunističke ideologije i to su vremena u koja se hrvatski narod nema što vraćati. Domovinski rat je ponos jedinstva hrvatskog naroda kao i sve postrojbe koje su se u tom ratu borile za slobodnu i neovisnu domovinu Hrvatsku. I zato predsjednik Republike Hrvatske ne može napustiti mjesto obilježavanja hrvatske pobjede jer time omalovažava žrtvu koju je ovaj narod podnio da bi danas bili neovisni’, napisao je Franković.

T.H.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here