Fra Božo Mandarić pozvao na molitvu: U moje molitve danas i ovih dana stavljam sve vas i prijatelja Matu Bulića koji je obolio od korone te pozivam sve na molitvu….

MOLITVA KRVI KRISTOVOJ U VRIJEME KORONAVIRUSA...

Podijeli

Dragi prijatelji, pozvani smo moliti za prestanak pandemije i za sve oboljele.
U moje molitve danas i ovih dana stavljam sve vas i našeg prijatelja Matu Bulića koji je trenutno obolio od koronavirusa te vas sve pozivam na molitvu…
Pozvani smo moliti krunice u obiteljima. Ovo je vrijeme kušnje – Zbog toga se radujte, makar se sada možda trebalo malo i žalostiti zbog različitih kušnja: da prokušanost vaše vjere – dragocjenija od propadljivog zlata, koje se ipak u vatri kuša – stekne hvalu, slavu i čast o Objavljenju Isusa Krista. (1 Pt 1,6-7)
Tko ne zna koju će moliti molitvu, može izmoliti ovu:
MOLITVA KRVI KRISTOVOJ U VRIJEME KORONAVIRUSA
Isuse, Krvlju svojom operi zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude sa kojima kontaktiram…!
Odmakni od mene i svih onih s kojima dolazim u susret koronavirus SARS-CoV-2. koji uzrokuje bolest COVID 19.
Zapečati u svojoj svetoj Krvi mene (ime i prezime, osobe za koju molim), ne daj da nas dotakne koronavirus;
Zaštiti od toga zla moju osobu gdje god se nalazio i sve što je u vezi mene i onih za koje te molim.
Krvi Kristova operi me od svake zle misli, riječi, djela, operi svojom krvlju putove i načine kojima bi mogao proći koronavirus i zaštiti mene, moju obitelj, susjede, ulicu, mjesto, grad, Domovinu i cijeli svijet od zla koje nam prijeti.
Krvi Kristova, zaštiti me (nas);
Krvi Kristova pobjednice zlih duhova spasi me (nas) i zaštiti me (nas);
Krvi Kristova iscijeli me (nas)…
Krvi Kristova daj da me napusti svaka bolest tijela, uma, duše i duha i iziđe iz mene VAN. Krvi Kristova, blagoslovi me u ovom danu … u ime + Boga Oca, + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga ! Amen !
Hvala Ti Isuse, Slava Ti Isuse… daj mi vjeru da si Ti moj liječnik i da mi zlo koronavirusa ne može naškoditi dok sam s Tobom, amen!
Obitelj našeg Mate Bulića poziva sve vas dragi naši, da se ne uznemiravate te da ne zovete obitelj, jer kako doznajemo naš Mate se dobro oporavlja i kod sebe nema mobitel te vam ne može odgovarati na mnogobrojne pozive, na kisiku je, ali nije na respiratoru…
M.M.
Nakon objave Braniteljskog portala oglasili su se na FB stranici Mate Bulića i pobliže pojasnili sve o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju…Hvala Bogu nije na respiratoru!

Podijeli