FOTO Zašto je Židovska općina blokirala internetski pristup kolumnistici Lili Benčik, nakon otvorenog pisma upućenog Ognjenu Krausu?

Što je to Krausu i sličnima zasmetalo u ovom pismu...

Podijeli

Nakon otvorenog pisma Ognjenu Krausu, Židovska općina Zagreb blokirala je moju internet adresu! ?
Dakle ne samo mail, nego komplet internet adresu, da ne mogu uopće sa njima kontaktirati .
Eto to je njihovo poimanje demokracije???
To samo pokazuje da se boje dijaloga , da znaju da nisu u pravu!
Time su samo sebe razotkrili , i ujedno pokazuje njihov nivo kulture i komunikacije !objavila je kolumnistica Lili Benčik na facebooku.
screenshot
screenshot
Na ovom linku kliknite i pročitajte Otvoreno pismo koje je kolumnistica Braniteljskog portala Lili Benčik uputila Ognjenu Krausu i odmah nakon tog su je iz Židovske Općine Zagreb potpuno blokirali. Njena IP adresa više nema pristupa Židovskoj općini u Zagrebu.
Što je to Krausu i sličnima zasmetalo u ovom pismu? Kako to da Ognjen Kraus daje sebi za pravo da arbitrira nad nekim ratnim postrojbama iz obrambenog Domovinskog rata? Tko mu to uopće uzima za ozbiljno? Zašto je baš Ognjen Kraus naglo i javno izbačen u prvi plan na sam Dan holokausta te sebi , naravno uz svesrdnu pomoć hrvatske politike biva po svim Tv ekranima u Hrvatskoj i obrušava se na hrvatske branitelje i njihove oznake iz devedesetih?
Je li ovo njihova razina demokratske komunikacije po principu, makni svakog tko te razotkrije? Zašto to radi Ognjen Kraus? Gdje je Kraus bio devedesetih kad je na hrvatsku izvršena brutalna srpska agresija? Poznaje li Kraus dovoljno noviju hrvatsku povijest iz Domovinskog rata? Znade li Kraus išta o stradanjima Hrvata? Je li Ognjen Kraus čuo za UNOV-u povelju o slobodama govora i ponašanja i poštuje  li on istu? I tako redom…
M.M.

Podijeli