(FOTO-VIDEO)BRAVO ZA HRVATA !POGLEDAJTE KAKO JE FILIP ZUBČIĆ DOŠAO DO POBJEDNIČKOG TRONA I NJEGOVU SAVRŠENU VOŽNJU U TEŠKIM UVJETIMA BEZ POGREŠKE!

Ovo je Zubčićev najbolji rezultat ove sezone i druga pobjeda u Svjetskom kupu...Hrvatski je skijaš prvu vožnju završio na šestom mjestu, a fantastična druga vožnja osigurala mu je drugu pobjedu u Svjetskom kupu u karijeri...

Podijeli

Ovo je Zubčićev najbolji rezultat ove sezone i druga pobjeda u Svjetskom kupu…

Bravo Filipe! Foto-screenshot

Hrvatski skijaš Filip Zubčić pobijedio je u veleslalomu kojeg su skijaši u subotu vozili u Santa Caterini u Italiji s vremenom 2:15.06 i 12 stotinki prednosti ispred drugoplasiranog Slovenca Žana Kranjeca.

Kranjec, koji je prvu vožnju završio kao vodeći, ostvario je vrijeme 2:15.18, a treći je bio Švicarac Marco Odermatt s vremenom 2:15.36 i 30 stotinki zaostatka za Zubčićem.

image

Hrvatski je skijaš prvu vožnju završio na šestom mjestu, a fantastična druga vožnja osigurala mu je drugu pobjedu u Svjetskom kupu u karijeri. On je jedini hrvatski predstavnik u Santa Caterini koja je  preuzela organizaciju dvaju veleslaloma od francuskog Val d’Iserea.

Ovo je Zubčićev najbolji rezultat ove sezone i druga pobjeda u Svjetskom kupu. Prošle je sezone pobijedio u veleslalomu u Naebi u Japanu, a osim toga stigao je i do dva druga mjesta (Hintestoder, Adelboen).

Kako je izgledala ta sjajna Filipova vožnja

Filip Zubčić (HRV) – 1. mjesto u Santa Caterini (ITA)
Filip Zubčić (HRV) – 1. mjesto u Santa Caterini (ITA) …

M.M. /D.J.

 


Podijeli