FOTO-VIDEO Vatreni doček za Hrvatske olimpijce, zlatnu Mateu Jelić i Tonija Kanaeta. U Kninu OLUJNI doček zlatne Matee Jelić!

Sama sam ispred sebe stavila velika očekivanja, mislim da je Bog vidio da sam spremna za najveću medalju i ponosna sam što sam to i ostvarila , rekla je zlatna olimpijka Matea Jelić...

Podijeli

Nakon izvanrednog uspjeha na Olimpijskim igrama u Tokiju, obitelj i prijatelji priredili su nezaboravan doček za hrvatske tekvondaše Mateu Jelić Tonija Kanaeta na splitskom aerodromu…

Jelić je osvojila prvu, zlatnu medalju za hrvatski taekwondo, dok je Kanaet osvojio prvu olimpijsku medalju za muški taekwondo u Hrvatskoj. To je bila ukupno peta olimpijska medalja za hrvatski taekwondo.

foto-screenshot

Na izlasku iz zračne luke, obitelji i prijatelji priredili su špalir uz glasne ovacije, transparente i bakljadu. Iako je Matea rođena Kninjanka, ona trenutačno živi i trenira u splitskom taekwondu klubu Marjan koji je Hrvatskoj dao dvije olimpijske medalje.

Veliki transparent u čast naših mladih zlatnih olimpijaca

– Ponosna sam što sam dio ove priče, ovog kluba i povijesti. Rekli smo već da taekwondo ne počinje niti završava s nama pa se nadam da će ovaj rezultat pomoći da se mladi uključe – rekla je Jelić i dodala da je bila svjesna da se od nje očekuje puno, no njena očekivanja bila su i veća.

– Mnogo sportaša ‘pukne’ pod pritiskom, sve sam stavila u Božje ruke. Još nisam svjesna što se dogodilo, samo sam radila svoj posao. Sama sam ispred sebe stavila velika očekivanja, mislim da je Bog vidio da sam spremna za najveću medalju i ponosna sam što sam to i ostvarila , rekla je zlatna olimpijka Matea Jelić.

POGLEDAJTE VATRENI DOČEK ZA HRVATSKE ZLATNE OLIMPIJCE U SPLITU

Video-dalmacijadanas

U 19. sati na stadionu NK Dinara se priprema OLUJNI doček prve kninske zlatne olimpijke u povijesti Knina Matee Jelić…

Matei Jelić njeni su sugrađani priredili fantastičan doček na gradskom stadionu.

Organizatori ovog dočeka za Braniteljski portal su rekli; Bit će to Olujno vatreni doček naše Matee!! Matea je legenda, sve će goriti…

I bilo je Olujno!

Za Mateu je priređeno veliko iznenađenje. Zaprešić Boys, skoro pun stadion i popunjena sjedeća mjesta za publiku. Počelo je. Matea je oduševljena.

Zaprešić Boys za Mateu u Kninu na stadionu NK Dinara pred preko tisuću razdraganih ljudi koji su došli pozdraviti istinsku kninsku kraljicu-zlatnu olimpijku iz Knina

OLUJNI doček Matee Jelić u Hrvatskom kraljevskom gradu Kninu-pogledajte video24.sata

Da, sada sam napokon mirna, srce mi je puno. Zahvalna sam i sretna, hvala svim mojim Kninjanima, rekla je Matea!

D.J. /Braniteljski portal


Podijeli