Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Noćas je u Inglewoodu u Kaliforniji održan turnir UFC 232…

Veliki Jon Jones vratio se na tron i to borbom u kojoj je izgledalo kao da je bez poteškoća savladao šveđana Alexandera Gustafssona. Borba je završila prekidom (tehničkim nokautom!) u trećoj rundi čime je Jones, veliki majstor ovog borilačkog sporta, ponovno postao UFC prvak poluteške kategorije ne dozvolivši Gustafssonu da mu zada niti jedan ozbiljniji udarac…

Dvije Brazilke- dvije udaračice…Pogledajte kako udaraju…

Foto-Facebook

Mlada Amanda Nunes krenula je svom žestinom i jakim udarcima na kojima bi joj pozavidjeli i muški kolege napravila iznenađenje godine, premlativši i nokautiravši Cris Cyborg u prvoj minuti njihove borbe, ili još točnije u 51-oj sekundi, čime je postala dvostruka UFC prvakinja, piše Fight Site.

Michael Chiesa kimurom u drugoj rundi je pobijedio Carlosa Condita, Corey Anderson savladao je Ilira Lafitija odlukom, a Alexander Volkanovski je prekidom u drugoj rundi savladao Chada Mendesa.

Nevjerojatno majstorska lakoća nastupa – ono je što je neuništivi i nestašni Jon Jones prezentirao protiv Alexandera Gustafssona i čini se kako je u potpunosti bio iskren po pitanju toga da je u prvu borbu protiv istog protivnika ušao nepripremljen i previše samouvjeren,bez da je dovoljno dobro analizirao Gustafssona i njegova najveće kvalitete. Deklasirao je Gustafssona koji nije imao odgovor na Jonesov veliki izbor udaraca koji su non stop zasipali šveđanina koji je izgledao jako nemoćno protiv majstora.

Ovog puta, kao u njihovom meču prije 4 godine kad je Gustafson dobro parirao tada nepripremljenom Jonesu nije bilo nečega sličnog, zapravo nije bilo ničega, budući da se Jones ovaj put jako dobro pripremio na distance i upravo na tom polju od prve sekunde distanca borba bila je ta s koje Jones doslovno može raditi što hoće, dok je Gustafsson izgledao izgubljeno i bezidejno i bespomoćno. Obaranjem Gustafssona , došlo je do onog što odgovara Jonsonu, a na podu ga je u trećoj rundi izudarao kao početnika te je sudac morao prekinuti meč- da mu Jonson ne nanese tešku štetu. Tehničkim nokautom Jones je odradio Gustafssona i na kraju pozvao DC-a da ga čeka. Treba napomenuti da je Johnson DC-a dva puta već pobijedio.
Na ovom linku poslušajte što je Jones rekao nakon pobjede
D.J.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 10 =