FOTO-VIDEO Svjedok: Auto je na benzinskoj udario u plinovod, počele su eksplozije, svi su bježali…

Na mjesto eksplozije stigli su policajci, vatrogasci i hitna pomoć...

Podijeli

Na benzinskoj postaji ‘Nešković’ u mjestu Donji Šepak, kod Zvornika, došlo je do eksplozije, a prema neslužbenim informacijama ima ozlijeđenih i mrtvih, pišu Nezavisne novine…prenosi 24.sata…

Policijska postaja Kozluk prijavu o eksploziji na benzinskoj pumpi zaprimila je oko 10:40 sati. Na mjesto eksplozije stigli su policajci, vatrogasci i hitna pomoć.

foto: Nezavisne novine

– Još se radi na lokaliziranju požara, nakon čega će se raditi očevid pa će se utvrditi o čemu je točno riječ – rekao je glasnogovornik PU Zvornik, Miljan Bobar, piše Faktor.ba.

– Na pumpu je stiglo vozilo u koje je trebalo uliti gorivo. Međutim, vozač nije zakočio te se automobil sam pokrenuo. Vozilo je udarilo u pločnik, a potom u cijev plinovoda. Počeo je plin šištati, stvorila se dimna zavjesa. Radnici su krenuli bježati. To je sve trajalo 40 minuta. Naišao je drugi automobil, vozač je turirao i ubrzo se začula jedna, a potom i druga eksplozija – ispričao je svjedok eksplozije za Avaz.ba.

Srpski Blic piše da je policija blokirala prilaz pumpi jer se strahuje od novih eksplozija.

foto: Faktor.ba

Direktor bolnice Zvornik, Ivan Popović, rekao je za ‘Srpskainfo’ da ozlijeđeni stalno pristižu.

– Na licu mjesta su naša i vozila hitne pomoći. Stigle su ekipe hitne pomoći iz Lozine, ali i iz Bijeljine. Svaku minutu stižu novi ozlijeđeni – rekao je Ivan Popović i dodao da ima onih sa težim i jačim ozljedama.

Promet na autocesti Zvornik – Bijeljina je obustavljen.

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × 2 =