FOTO, VIDEO: Stotine HDZ-ovaca iz Karlovačke županije krenulo na duhovnu obnovu u Međugorje-vodi ih predsjednik Damir Jelić

Jeliću su, inače, porezni obveznici nedavno platili luksuzni automobil vrijedan više od 300.000 kuna...

Foto-kaportal.hr
Podijeli

Bivši gradonačelnik Karlovca, a sada HDZ-ov župan Karlovačke županije Damir Jelić, koji se nedavno o trošku poreznih obveznika počastio autom vrijednim preko 300 tisuća kuna, sada vodi 2300 stranačkih (HDZ) kolega na vikend u Međugorje, javlja Kaportal.

Ukupno 18 autobusa punih HDZ-ovaca oko 23 sata napustilo je Karlovac, a putem će im se pridružiti i ostale gradske organizacije te će u zajedničkom konvoju put Bosne i Hercegovine u Međugorje na duhovnu obnovu. Vjerojatno neće biti 50 autobusa kako je bilo najavljivano, ali neće ih biti niti puno manje, punih hodočasnika.

Atmosfera na polasku na ŠRC-u Korana je bila vrlo dobra, a već sat prije polaska došli su prvi autobusi, a onda i prvi putnici. Vođa puta je dakako župan, odnosno predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Damir Jelić koji si je dao u zadatak da organizira najmasovnije hodočašće, barem što se tiče sudionika iz Karlovca i Karlovačke županije, piše kaportal.rtl.hr.

Jeliću su, inače, porezni obveznici nedavno platili luksuzni automobil vrijedan više od 300.000 kuna.

U Međugorju će ih dočekati tridesetak hotela, motela i prenoćišta, a domaćini će ih “počastiti obilnom večerom”. Povratak se očekuje u nedjelju u kasnim večernjim satima.

FOTO-OVDJE

VIDEO-OVDJE https://i.rmbl.ws/s8/2/V/6/9/Q/V69Qa.baa.1.mp4?b=0&u=cfsd


Podijeli

Comments are closed.